Honnan sejthetem, ha gond van a gyerekkel?
Aemmi baja nyugi
ha faradt mindegyik hisztis porog stb.. a tobbi eletkori.
De neked nem artana szaksegitseg. Mondjuk egy pszichologus. Megnyugodnal.
Szerintem nyugi, logopédiai problémái olyan gyerekeknek is vannak, akik nem születtek oxigénhiányos állapotban, amiket meg leírsz róla, az jóval több is mint egy átlagos kiscsoportos óvodás képessegszintje. Szerintem ez a trauma téged jobban megviselt, mint a gyermeked, próbáld meg elengedni, meg ha nem megy pszichológushoz fordulni.
A logopédiai problémák viszonylag könnyen fejleszthetők. Ezt 4-5 éves kor körül szokták elkezdeni, és egészen az általános iskola alsóbb tagozataiig van, hogy járnak. De pusztán az is okozhat problémát, hogy dumagép, és mindent akar mondani, gyorsan beszél összegabalyodik a nyelve. A fejlesztéssel meg azért èremes még egy picit várni, mert egyrészt idősebb, higgadtabb gyerekkel könnyebb foglalkozni, másrészt pl a fogak váltása is okozhat kiejtési problémákat. Szóval semmiről nem vagy még lekésve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!