Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan aki terhesség alatt...

Van olyan aki terhesség alatt elkapott valami súlyosabb virusfertozest? Lett valami gond a gyerekkel késöbb?

Figyelt kérdés

2022. jún. 22. 07:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

30hetesen fürdőben intim fertőzést.

(Itt feltettem egy kérdést, hogy kinek mi a véleménye, fürödjek-e. Mindenki egyből, hogy igen persze. Nem fürödtem, mégis elkaptam)

4féle gyógyszert, kúpot kaptam, mire nagynehezen a 39.hétre elmúlt.

Semmi baj nem lett.

2022. jún. 22. 12:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Ennek örülök,hogy semmi baj nem lett! De ez bakteriális fertőzés,nem az egész szervezetet átható vírusfertőzés:)
2022. jún. 22. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 8 hetesen szalmonella fertőzést kapott. Igaz, ez nem vírus, hanem baktérium, de okozhat gondokat. Ő nagyon rosszul volt, de szerencsére nem lett semmi baja a babának.
2022. jún. 22. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a családom januárban elkapta a covidot, kevés tünetem nekem is volt (és 3 oltásom is), de a gyors tesztek negatívak lettek. Ennek ellenére az uh-on az orvos 1.kérdése az volt, hogy át estem e rajta, mert látja a babát. Jobb oldali oldalamra tágult miatt el is végeztetett TORCH tesztet, hogy nincs e más (rubeolát, cytalomegavírust, toxoplasmosist nézték asszem). A saját orvosom, mondjuk nem ijedt meg ettől és végül spontán rendeződött is a dolog.

Amúgy anyukám kapta el annó még jóval előttem egy terhessége alatt a rubeolát, az a baba el is ment😔

Egyébként nem minden vírus veszélyes a terhességre.

2022. jún. 22. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, a telefon kijavított😠, 4-es vagyok. *mert látja a babán, *jobb oldalkamra tágulat
2022. jún. 22. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Torch teszten még a herpest nézték
2022. jún. 22. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem bakteriális volt, hanem vírusfertőzés. Igaz nem ment át az egész szervezetemen.

1#

2022. jún. 22. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Anyukám volt kanyarós, mikor velem volt terhes. Semmi baja nem let egyikőnknek sem.
2022. jún. 30. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!