Mi a véleményetek erről?
Ha nem tudsz rá úgy nézni, akkor majd a családod átsegít a szülés utáni depresszión, mert ezt kb annak hívják és ahogy cseperedik egyre erősebb lesz a kötődés.
Szerintem a szüléstől félsz és kezd rajtad eluralkodni a pánik és depi keveréke, illetve a megbánás. Ezt általában a szülőszobán szoktuk átélni, az elviselhetetlen fájdalom miatt...🤣
Semmi, a kötelező köröket már csak tisztességből is meg fogod csinálni. Aztán előbb utóbb “beleszeretsz” a babádba és az anyaságba. Ha nem, az se baj, amíg a tőled telhető legtöbbet és legjobbat megadod neki. ☺️
Én se vagyok az az anyatigris típus akinek márpedig a legszebb, legcukibb és leglegleg a gyereke… de ettől még szeretem a magam módján és a tőlem telhető maxot próbálom nyújtani. A mások gyerekei meg kifejezetten nem is érdekelnek, nem babázok velük, lefagyok ha a kezembe nyomnak egyet aki nem az enyém. 😅
Az, hogy ez kicsit későn jut eszedbe... :D
Egyébként van ez a "közhely", hogy a sajátod neked úgyis a legaranyosabb és a legszebb lesz. Én tényleg ezt éreztem, de lehet, hogy te éppen nem rögtön kötődsz annyira a babádhoz. Még az elején a hormonok amúgyis jól megzavarnak.
De ha már jobban összeszoktok pár héten belül te is máshogyan fogod látni! :)
Kit érdekel? Ha aranyos, cuki dolgot akarsz, akkor fogadj örökbe törpe tacskót vagy más szobacirkálót.
Gyereket hiba azért vállalni, mert cuki.
Kérdező, én még a terhességem végefele is irtó rusnyának láttam az újszülötteket, és teljes stresszben voltam, hogy mi van, ha nem fog tetszeni, ha őt is csúnyának, furának látom, mint ezeket a gyűrött fejű, lila újszülötteket a fotókon. Mint a kis öregemberek rövid nyakkal. :D
Aha, hát amint megláttam és a karomba adták, minden átkapcsolt. Emlékszem, ráadták a kórházi ruhákat, és annyira béna mintás darabokat kapott, de olyan édesen festett benne, hogy nem bírtam betelni vele, állandóan gyönyörködtem benne. Csodaszép, csodaédes picike volt, és totyogónak is gyönyörű -legalábbis az én szememben. Hidd el, az idő, a szeretet és a hormonok megoldják ;)
Csak megerősíteni tudom!
Sokkal jobb anyuka leszel a későbbiekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!