Amikor az óvodába közöltèk,hogy el kell vinni a gyermeket a pedagógiai szakszolgálathoz kinek mikor szóltak ,melyik csoportban?
Figyelt kérdés
okt. 18. 20:29
2/8 anonim válasza:
2 évesen már vittem magamtól. Pedig annyira nem gáz, csak nem beszélt. 5 éves korában szóltak az óvónők, hogy le van maradva a többiekhez képest.
3/8 A kérdező kommentje:
1es és miért szóltatok?
A közösségbe valószínűleg teljesítette a minimum elvárásokat.
Nem bàntàtok meg?
okt. 18. 21:33
4/8 anonim válasza:
20 hónaposan magamtól vittem. Csak 3 évesen ment bölcsibe, 3.5 évesen oviba, már papírral.
5/8 anonim válasza:
Nekünk most szóltak bölcsiben,3 éves épp,de már vagy fél éve szóltak hogy talán le van maradva. Aztán most már szóltak hogy tényleg le van maradva. Elég gyorsan ment minden.
6/8 anonim válasza:
2,5 évesen kezdte az ovit a lányom mini csoportba. Pár hónapon belül küldték el, mert agresszíven viselkedett (előtte soha nem). Mivel nem javult a helyzet, ezért kellett elvinni.
7/8 anonim válasza:
Az első gyereknél kiscsoport tavaszán jeleztek. A 2.gyereknél kiscsoport végén én kértem, de középső csoport elején lett beadva a kérelem.
8/8 anonim válasza:
Már kiscsoportban szólt az óvónő, hogy nem beszél a lányom, ami meglepett, mert otthon cserfes. A beleegyezésemmel az óvoda kérte a vizsgálatot a szakszolgálatnál középső csoport elején. Szakbizottság elé és pszichiáterhez is küldtek. Kiderült szelektív mutista. A szakszolgálat javaslatára heti 3 óra fejlesztést kap az oviban. Örülök, hogy kiderült, és hogy van segítség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!