Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amikor az óvodába közöltèk,hog...

Amikor az óvodába közöltèk,hogy el kell vinni a gyermeket a pedagógiai szakszolgálathoz kinek mikor szóltak ,melyik csoportban?

Figyelt kérdés

okt. 18. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi szóltunk, hogy küldjenek el.
okt. 18. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
2 évesen már vittem magamtól. Pedig annyira nem gáz, csak nem beszélt. 5 éves korában szóltak az óvónők, hogy le van maradva a többiekhez képest.
okt. 18. 21:03
 3/8 A kérdező kommentje:

1es és miért szóltatok?

A közösségbe valószínűleg teljesítette a minimum elvárásokat.

Nem bàntàtok meg?

okt. 18. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
20 hónaposan magamtól vittem. Csak 3 évesen ment bölcsibe, 3.5 évesen oviba, már papírral.
okt. 18. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk most szóltak bölcsiben,3 éves épp,de már vagy fél éve szóltak hogy talán le van maradva. Aztán most már szóltak hogy tényleg le van maradva. Elég gyorsan ment minden.
okt. 18. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2,5 évesen kezdte az ovit a lányom mini csoportba. Pár hónapon belül küldték el, mert agresszíven viselkedett (előtte soha nem). Mivel nem javult a helyzet, ezért kellett elvinni.
okt. 19. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első gyereknél kiscsoport tavaszán jeleztek. A 2.gyereknél kiscsoport végén én kértem, de középső csoport elején lett beadva a kérelem.
okt. 19. 13:01
 8/8 anonim válasza:
100%
Már kiscsoportban szólt az óvónő, hogy nem beszél a lányom, ami meglepett, mert otthon cserfes. A beleegyezésemmel az óvoda kérte a vizsgálatot a szakszolgálatnál középső csoport elején. Szakbizottság elé és pszichiáterhez is küldtek. Kiderült szelektív mutista. A szakszolgálat javaslatára heti 3 óra fejlesztést kap az oviban. Örülök, hogy kiderült, és hogy van segítség!
okt. 23. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!