Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik, hogy egy kislány 2...

Létezik, hogy egy kislány 2 éves kora előtt szobatiszta legyen?

Figyelt kérdés
A napokban láttam egy anyukát, árulta a megmaradt pelenkákat, odaírta a poszt mellé, hogy nekik már nincs szükségük mert a kislánya szobatiszta lett. 2022 decemberében született
okt. 7. 21:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden gyerek más. Anyósom állította, hogy a férjem 1 évesen már szobatiszta volt. Gondoltam is, haha, az idő megszépít. Bár az is igaz, hogy a textilpelenka kényelmetlenebb, szóval mi még előbb szobatiszták lettünk. Nekem mindkét gyerekem majdnem 3 éves volt, és azt mondta a védőnő, és a gyermekorvos is, hogy nem kell aggódnom, ez teljesen normális.

A húgom kislánya meg 1 évesen magától úgy döntött, hogy neki nem kell a pelus többet. Nem akartam hinni a szememnek, és tényleg volt ilyen. Igaz, hogy utána párszor még voltak balesetek, de egyébként önállóan ment a wc-re az 1 éves gyerek. Vannak ilyen gyerekek.

okt. 9. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!