Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek a mai világban...

Szerintetek a mai világban inkább a lányok a rosszabbak vagy a fiúk? (gyerekek)

Figyelt kérdés
Azt is indokold meg kérlek hogy miért gondolod így
szept. 30. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Nagyjából ugyan olyan szinten vannak. De a lányok kicsit rosszabbak. Mert nekik kicsit több van megengedve, mert "lányok", és így jobban feszegetik a határokat, sőt át is lépik őket. Mindezt ugy írom, hogy én is az vagyok.
szept. 30. 16:59
 2/10 A kérdező kommentje:

Dehát ez vicces, hogy “nekik több minden van megengedve”

A fiúkkal régen rengeteg probléma volt és jobban eltűrték tőlük, de akkor ezek szerint ilyen komolyan megváltozott ténylegesen a világ, hogy átvették a lányok az uralmat?

szept. 30. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Az én környezetemben a fiúk. De ez a szülőtől is függ, meg hogy adhd-s a gyerek vagy sem.
szept. 30. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Lányok egyértelműen. 25 középsős oviabol 13 lány. Rondán beszélnek rosszalkodnak, kenyeskednek, furkalodnak. A iduk szépen bezslwnkw jól neveltek, kompromisszum készek.
szept. 30. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem teljesen gyerekfüggő, ezt egy óvodás kisgyerek anyukájaként mondom. Nálunk a csoportban lánytöbbség van, talán ők kicsit kevésbé mozgékonyak, bár köztük is van eleven. A fiúkat sem mondanám rosszabbnak, lehet többet szaladgálnak, de egyik sem verekedős vagy bármi ehhez hasonló sztereotípia, ami sok emberben él.
szept. 30. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Nekem fiú-lány ikreim vannak, 5 évesek múltak.

Szerintem a lányok “rosszabbak”, a sajátomon is észreveszem, az oviban is és az ismerettségi körünkben is.

Fiúk lehet elevenebbek, de a csajokban több a huncutság és a “kényeskedés” :)

szept. 30. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
A lányom osztályában magasan a lányok, a fiaméban a fiúk. Itthon családon belül a lány sokkkkkkal rosszabb!
szept. 30. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem csak nemtől függ. Gyerekeim osztályaiban talán a "rosszabb" magatartású gyerekek nagyobb arányban fiúk, na de nálunk pl a fiú kisangyal, a lány kevésbé, meg oviban elég nehéz volt vele, iskolás korra megérett már.
szept. 30. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
A kérdés teljesen értelmetlen. Nincs olyan, hogy rossz gyerek. A gyereket a környezet formálja, az rossz. Ez lehet család, lehet iskola is. De ha iskola, akkor pedig a családnak bele kell nézni kötelezően. Nem lesz@rni, hogy máshol is ez van.
okt. 1. 05:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Rokonoknak vannak gyerekei, egyértelműen a fiúk a rosszabbak. Szétszedik a lakást, minden cuccukat tönkre vágják, bármilyen drága volt, ocsmány módon visszabeszélnek mindenkinek, egymásnak kórházi ellátást igénylő sérüléseket okoznak - ééés ez mind le van tudva azzal, hogy "fiúk".
okt. 1. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!