Franciaországban vagy Magyarországon "rosszabbak" a gyerekek?
Figyelt kérdés
(A rosszabbak kifejezést idézőjelbe tettem ha valaki bele akarna kötni) Azért kérdezem mert Nyugat-Európában nem megfélemlítve szokás nevelni a gyereket de azok alapján amit a Francia gyereknevelésről olvastam pont olyan beteg mint a Magyarországi.2020. dec. 24. 20:21
1/5 anonim válasza:
"amit a Francia gyereknevelésről olvastam pont olyan beteg mint a Magyarországi."
Egy linket küldenél erről? Angol vagy francia is lehet.
Utána a kérdésre is válaszolok.
2/5 anonim válasza:
A franciákkal nincs tapasztalatom, csak a németekkel. De tényleg kicsit konkretizálnod kéne a "rosszabbat" ahhoz, hogy erre válaszolni lehessen.
4/5 anonim válasza:
Azért egy Párizsi, belvárosi csőcseléket ne hasonlítsunk egy borsodi entelktüell család sarjához.
5/5 anonim válasza:
a francia gyerekek, ha elmennek étterembe a családjukkal, tudnak udvariasan kérni, türelmesen várni, nem szaladgálni mint a mérgezett egér és nem visítani mert csak. ha magyarországon gyereket látok az étteremben, már fordulok is ki, inkább eszem másutt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!