Jó apropó lehet ez most a leszoktatásra? Vagy hagyjam?
A kisfiam majdnem 2,5 éves. És éjszaka 1x még mindig kér tejitalt.
Most beleesett egy hányós vírusba, nem kaphatott tejitalt. Mivel rosszul is érezte magát, nem is kérte szerencsére.
Tegnap este már kapott lefekvés előtt, megbeszéltük, hogy csak kisebb adagot így, és éjszaka nincs.
Persze hajnali 4-kor lenyomott egy jó nagy hisztit, hogy ő kér. De vissza tudtam altatni.
Szerintetek ez most egy jó apropó arra, hogy leszoktassam róla? Vagy hagyjam, aztán majd magától leszokik?
Fogalmam sincs, mi a jó ebben a helyzetben. Van nagyobb gyerekem, de ő ennyi idősen maximum vizet kért éjszaka.
Nyilván a gyerekorvos és a védőnő is tudott róla, mindketten azt mondták, nincs ezzel semmi probléma. Nekem már többször eszembe jutott, hogy amúgy szerintem csak hobbiból kel fel, hiszen szüksége már nincs rá.
De így akkor most kapóra jött az alkalom.
Azóta nem kapott tejitalt. De vizet se kér. :D
Mondjuk az első 2-3 éjszaka az azért drámai volt, balhézott, hogy márpedig ő kér "tejcit". Most éjszaka már nem kérte. Reggel viszont így mindig az az első neki, hogy iszik. Eddig reggel nem kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!