Van egy kislányom, aki délelőttönként szokott meséket nézni (Sam a tűzoltó, Mancsőrjárat, Bogyó és Babóca, Disney hercegnős mesék). Csakhogy ezekből már kb. az összes részt látta. Van valami jó gyerekmese, amit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
aug. 27. 20:49
11/20 anonim válasza:
Nálunk most nagy sláger lett a Barbapapa, melegen ajánlom, mert szerintem zseniális :) Illetve szeretjük Borka, a varázsruha meg a Lengemesék rajzfilmeket is. De az én személyes kedvencem a Janó manó és az elveszett harmatcseppek, de azt a lányom inkább csak miattam nézi :D
A régiek közül Frakk, Vízipók-Csodapók és PomPom még befogadhatóak számukra (két lányom van, ~2 év korkülönbséggel, általában a legkisebb közös többszörösre hajtok, ami mindkettőt lefoglalja legalább ideig-óráig. Egyiknek a Bing, másiknak az egész estés Disney lenne a fogára való, hát na, így legyen okos az ember..).
13/20 A kérdező kommentje:
#9 Mindig is lesznek mesék, amiket gyakran látsz TikTokon vagy bárhol máshol, attól még nem feltétlenül rosszak
aug. 27. 21:54
14/20 anonim válasza:
13. Nem az írtam, hogy rosszabb, hanem pont olyan bugyuta és villódzós mint a többi, mégis úgy van beállítva, hogy az “nem káros” bezzeg a többi pfujj.
15/20 anonim válasza:
Mennyi idős a kislányod, azt nem tudjuk… esetleg a Barátnőm Bori mesék vagy a Caillou is tetszhetnek neki. Az én ovisom imádja 😊
16/20 A kérdező kommentje:
4 éves❤️
aug. 27. 22:04
17/20 anonim válasza:
Az én kislányom 4 évesen a Szófia hercegnőt szerette nagyon, csak azt nézte egy időben.
19/20 anonim válasza:
Barbapapa...imádjuk itthon én is leülök nézni a fiammal.
A Petson és Finduszt is szereti, Jim Jamrol megy.
20/20 anonim válasza:
Peppa malac( na és ha bugyuta,visszanézve a Cápali és cápeti is bugyuta),Bluey nagyon jó.kockásfülü nyúl,George a bajkeverő majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!