Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van egy kislányom, aki délelőt...

Van egy kislányom, aki délelőttönként szokott meséket nézni (Sam a tűzoltó, Mancsőrjárat, Bogyó és Babóca, Disney hercegnős mesék). Csakhogy ezekből már kb. az összes részt látta. Van valami jó gyerekmese, amit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

aug. 27. 20:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Amik az én gyerekkoromban mentek, neten biztos fent vannak, cukik voltak: Arthur és baratai (nem tudom a teljes nevét, egy tengerimalac volt:D), Bibi Blocksberg, a kisboszorkany, Franklin, a teknősbéka, Simsalagrimm, most hirtelen ennyi ugrott be
aug. 27. 20:55
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
aug. 27. 21:08
 3/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem kéne ennyit tv-znie, de ez nem az én dolgom

A gyerekeknek nem baj, ha az összes részt látta, van hogy 1 éven keresztül ugyanaztbaz esti mesét kéri, ugyanabban a sorrendben. Nekik az ismétlődés egész mást jelent, még az sem lenne gond, ha ugyanazt a részt kérné újra és újra.

aug. 27. 21:20
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól sejtem, még kicsi...

Bing nyuszi, Peppa malac, Leó az ifjú vadőr, Thomas a gőzmozdony, Postás pat.

aug. 27. 21:25
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Yakari is jó volt régen. És amúgy a retro mesék szerintem verhetetlenek, kicsiknek is tetszhetnek: Hupikék törpikék, Csőrike, Looney Tunes, Tom és Jerry, Garfield, stb stb. Az én fiam még pici, de alig várom, hogy ezek a mesék is lekossek, főleg magam miatt 😂 de persze neki lehet, teljesen más érdeklődési köre lesz majd :)
aug. 27. 21:30
 6/20 anonim ***** válasza:
89%

Bluey. Nagyon tündéri mese. Nagyon pozitív mondandói vannak. Peppa borzalmas, az a rusnya szalonna a serpenyőbe való.

Èn, ha visszamehetnék az időben, nem engedném a pici gyerekem kèpernyőzni. Rossz hatàssal lett rà nagyon, de legalàbb az nnyira fontos takarítàsra lett időm /s

aug. 27. 21:36
 7/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a választ

6# A Peppát mi nem néztük kiskorunkba és a gyerekemnek se fogom bekapcsolni. Mindig csak azt mondják benne, hogy "buta papa"

aug. 27. 21:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, ha sokszor megnézi ugyanazt. Elsőre úgysem érti, ahogy fejlődik, egyre többet fog érteni belőle.
aug. 27. 21:41
 9/20 anonim ***** válasza:
11%
Nem értem ezt a nagy Bluey hypeot. Ugyanolyan bugyuta, pörgős mese mint az összes többi, csak most épp ezt nagyon nyomják a tiktokon az amerikai influmamik meg botcsinálta szakértők.
aug. 27. 21:42
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
9# jajj én azt se tudom, mi ez :D mondjuk nem használok tiktokot. De amúgy attól még lehet jó mese, hogy fel van hypeolva, és az is lehet ugyanúgy jó, ami mondjuk el van már feledve.
aug. 27. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!