Akiknek már nem babakocsis a gyermeke, strandon hogyan altatjátok a gyermeket? Nem jönnénk el délben, ha már befizetjük a belépőt.
Figyelt kérdés
aug. 14. 19:30
1/13 anonim válasza:
Altatni? A sok új ingertől meg játéktól összeesik magától, nem kell altatni.
Strandsátor, matrac, aztán alszik.
3/13 anonim válasza:
Sosem mentünk egész napra. Amikor nagyobbak lettek meg már nem is igényelték a nappali alvást. Amúgy strand sátorban szoktam látni, esetleg a kiterített törölközőn is el tudnak aludni, ha nagyon álmosak.
4/13 anonim válasza:
Többnyire sehogy. Én elengedtem a strandon altatást.
5/13 anonim válasza:
Még csak 1x voltunk, de a sok új inger miatt nem volt hajlandó aludni...
6/13 A kérdező kommentje:
Mi 1x voltunk, de akkor elkezdte mondani, hogy cumit kér tejcit kér...aztán nem volt tejci. Menjünk haza. Akkor hazamentünk.
aug. 14. 20:43
7/13 anonim válasza:
Akkor nem is a babakocsi volt a gond!
Egyébként rengeteg babakocsis gyereket látok a strandon.
Mi biciklivel mentünk, amikor még "babakocsis" volt. Nyilván már nem csecsemő, mert annak értelmét nem láttam.
Vittünk sátrat, befordulva mások által láthatatlanul megszoptattam, leraktam aludni. Addig a nagy pancsolt az apjával.
8/13 anonim válasza:
8-24 honapos kor kozott strandsator.
2 eves kora ota fuggoagy. Esetleg strandkocsi.
10/13 anonim válasza:
Az unokaöcsémet annak idején strandsátorban altattuk, a mieinket idén a leterített takarón kb. úgy, mint otthon (mese, ének). Nem mondom azt, hogy egyből elaludtak, de volt alvás és így nekünk is egy kis nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!