Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 30-35 fokos melegben mikor...

30-35 fokos melegben mikor szoktatok kimenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mi altalaban reggel 7 es 10 kozott vagyunk kint, utana pedig mar delutan 4-tol 6-ig. 7-kor mar alszik, ezert nem tudunk kesobb kimenni.

En ezt a delutan 4 orat is brutalisnak erzem, habar fujdogal a szel es termeszetesen arnyekban vagyunk, de nem tudom most mikor teszek rosszat a gyereknek. Ha nem megyunk ki es megorul bent vagy ha kimegyunk, de meleg van.

16 honapos es egesz nap mutogat az ajtora, ablakra, sirdogal hogy menne ki. Persze a figyelme elterelheto, elvagyunk azert bent is, de o allandoan kint lenne, ha rajta mulna.

aug. 13. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Reggel kint vagyunk 8-10:30 kozott, delutan 4-5 elott nem megyunk ki, de szerintem a heten mar inkabb csak delelott fogunk kijarni, mert brutalis a meleg.
aug. 13. 20:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Délelőtt általában 10-12ig délután pedig 16:30-18-9.
aug. 13. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Mi csak kb 11-15 óra között vagyunk a házban, amúgy egész nap kint. Babával is. Medencézünk rengeteget, imádja a mélyebb vizet. Az udvar tele van ültetve fákkal, sok árnyékot is ad, meg az udvar egyik fele a ház takarása miatt már 4 órától teljes árnyékban van. A kicsi aludni is kint alszik, eltologatom babakocsiban, aztán amikor elaludt betolom a fedett teraszra.
aug. 13. 22:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Hat azert 13-as vigyazz a babadra, sokkal erzekenyebb a szervezetuk, mint nekunk. Nem tudom, en nem altatnam kint 35 fokban. 🫣
aug. 14. 06:33
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Kérdező, a gyerek végig árnyékban van, kellemes hőmérsékletű helyen, ahol jár a levegő. Nagyon jól tudom, mi a jó a gyerekeimnek, köszi. Ha nem ilyen jó környezetben élnénk, nyílván nem vinném ki, de szerencsére nem. A babám meg köszöni szépen, nagyon jól érzi magát, ki sem bírná ha bekorlátoznám a házba, meg nem fogom a nagyobbik gyerek nyarát tönkretenni azzal, hogy bent poshadunk.
aug. 14. 07:12
 16/18 A kérdező kommentje:

En ertem, hogy nalatok meg az arnyek is mas, de azert meglepodtem rendesen, hogy van, aki ilyenkor is kint altat.

En nem mertem soha kanikulaban, bent azert jobb a klimas hazban :D

aug. 14. 07:31
 17/18 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, lepontozhatsz nyugodtan, de te magad írtad, hogy a gyereked állandóan kint lenne, ha rajta múlna, akkor ezek szerint mégis bírná, csak te nem. Én értem, hogy neked így kényelmes, de ez van, a gyerekért hozzá lehet szokni, nyáron túl meleg van, télen túl hideg, tavasszal, ősszel meg folyton esik, nem lehet örökké a hűtött/fűtött házba bezárva lenni.
aug. 14. 21:33
 18/18 A kérdező kommentje:

En nem merem a gyerek szervezetet annyira terhelni, hogy kint legyek vele egesz nap, o hiaba szeretne. Ez azert veszelyes. Ha elolvastad a kerdesem, akkor lathattad, hogy konkretan napi 5 orat vagyunk kint, jelen helyzetben ez a max, amit hozni tudok 🤷‍♀️

Csak igy sem voltam biztos benne, hogy teljesen egeszseges-e mar 4-kor kimenni, hiszen ugyanugy 35 fok van, mint delben, ezert is kerdeztem.

De igen, ulunk a hazban, ki se dugjuk az orrunkat. Pont ezt irtam, pont errol szolt a kerdes is ☺️

aug. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!