30-35 fokos melegben mikor szoktatok kimenni?
Sziasztok! Mi altalaban reggel 7 es 10 kozott vagyunk kint, utana pedig mar delutan 4-tol 6-ig. 7-kor mar alszik, ezert nem tudunk kesobb kimenni.
En ezt a delutan 4 orat is brutalisnak erzem, habar fujdogal a szel es termeszetesen arnyekban vagyunk, de nem tudom most mikor teszek rosszat a gyereknek. Ha nem megyunk ki es megorul bent vagy ha kimegyunk, de meleg van.
16 honapos es egesz nap mutogat az ajtora, ablakra, sirdogal hogy menne ki. Persze a figyelme elterelheto, elvagyunk azert bent is, de o allandoan kint lenne, ha rajta mulna.
En ertem, hogy nalatok meg az arnyek is mas, de azert meglepodtem rendesen, hogy van, aki ilyenkor is kint altat.
En nem mertem soha kanikulaban, bent azert jobb a klimas hazban :D
En nem merem a gyerek szervezetet annyira terhelni, hogy kint legyek vele egesz nap, o hiaba szeretne. Ez azert veszelyes. Ha elolvastad a kerdesem, akkor lathattad, hogy konkretan napi 5 orat vagyunk kint, jelen helyzetben ez a max, amit hozni tudok 🤷♀️
Csak igy sem voltam biztos benne, hogy teljesen egeszseges-e mar 4-kor kimenni, hiszen ugyanugy 35 fok van, mint delben, ezert is kerdeztem.
De igen, ulunk a hazban, ki se dugjuk az orrunkat. Pont ezt irtam, pont errol szolt a kerdes is ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!