Tudok még valamivel segíteni neki?
Sziasztok!
Kisfiam másfél éves.
Tegnap előtt a lábára ejtett egy fém tisztítoszeres flakont.
A lábujjára esett,pontosabban a körmére..
Azonnal be lilult az egész lábkörme szegénynek,duzzadt és fáj neki.azonnal vittük ügyeletre
Nem tudtak vele mit csinálni.
Aztmondták pihentesse és jegelje
Na de megállítani nem tudom sajnos.. egy nagyon mozgékony kisfiú..jön-megy egésznap.
Már tegnap rá bírt állni, azóta ugyan úgy járkál
Hiába ülök le vele játszani,erőlteti..
Jódos betadinnal kenem és vizesruhával hűsítem
Ha nagyon nyűgös kap nurofent
Mit tudok tenni érte még?
Olyan csúnya duzzadt még neki..
Valószínűleg lefog esni a körme azt mondták.
Azt hogy képzeljem el? Váladékot fog vagy simán csak le esik? Fájni fog a helye neki?
Nagyon elvagyok keseredve nagyon rossz így látni szegénykémet.
Nekem esett le lábkörmöm gyerekként, mert ráejtettem egy vas valamit.
Amennyire emlékszem nem volt vészes, de annyira jó buli sem.
Egyszercsak elkezdett elemelkedni a körmöm és napról napra jobban haltak el a szövetek. A folyamat hosszára nem emlékszem. De amíg le nem esett, addig én is jöttem-mentem, játszottam.
Amikor már csak egy kis elhalt valami tartotta, anyukám leemelte a körmöt, alatta ott volt a nedvedző friss hús, na az a fázis kellemetlen volt, mert hosszú hetekig tartott amíg a friss köröm kinőtt és megerősödőtt. Még a levegő érintése is rossz volt.
Napközben is kötőzve meg amikor lehetett szellőztetve volt, esténként is szellőzőtt, de alváshoz újra kötőzte anyukám. De így is volt, hogy beleragadt valami szösz, azt finoman letisztítani is nagyon rossz volt, mert macerálva volt az élő hús. Víz nagyon nem érhette.
Meg járásnál fájt a ránehezedő nyomás, egy tórtúra volt beleügyeskedni a szandálba a lábam anélkül, hogy egyik részéhez se érinsem hozzá. Szóval nem volt túl jó az a nyaram.
De az új köröm szépen kinőtt, már nem is emlékszem melyik lábam járt így pórul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!