Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet valamivel "segiteni" a...

Lehet valamivel "segiteni" a beágyazódást?

Figyelt kérdés

Szerintem most történik... Tudom hogy türelmetlenség, és nem is biztos hogy terhes vagyok, de ilyen tüneteim még nem igazán voltak. Szóval 2 hete hogy elmúlt a menzeszem, azóta minden nap együtt voltunk a férjemmel, és most volt egy kis barnás folt a bugyimon.

Szurkál a hasam alja, fáj a derekam, és tegnap is mintha bekeményedett volna a hasam.

3 hónapja volt egy missed abom, 8 hetes terhesség volt, és ha terhes vagyok, nem szeretnék még egy vetélést.

Szóval lehet már most valamivel segiteni, hogy megmaradjon? Menjek el orvoshoz? Az még ugysem lát semmit... Főleg hogy kövér is vagyok.

Szóval tudnátok valami tanácsot adni? Esélyes hogy ez beágyazódás?

2013. szept. 11. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha 2 hete volt menzeszed,akkor még csak most van ovulációd,utána még 10-14 nap a beágyazódás,szóval szerintem még csak most fognak odabent történni a dolgok,az orvos is csak 3 hét múlva fog látni valamit,persze ha sikeres ez a hónap.
2013. szept. 11. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Én már a terhesség előtt szedtem E vitamint és folsavat. Az E vitamin elvileg segíti a méhnyálkahártya vastagodását és a beágyazódást. Az első várandósságom sajnos nekem is missed ab-bal végződött, így mikor másodszorra is sikerült teherbe esnem az orvos rögtön írt fel Utrogestan kúpot.
2013. szept. 11. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, persze én ezt tudom, csak az a baj hogy hormonbajos vagyok, és a menzeszem össze vissza van. Olvastam itt olyanokat hogy a menzesz 9. napjára rakták az ovut, igy hó közepén beágyazódás, és a kövi menzeszre már megvolt a pozitiv teszt.

Nah mindegy...Akkor majd lesz valami. Szoktam érezni az ovumat, mert enyhe görcseim vannak. De ez nem görcs... Nyomást érzek, és enyhébb szukrálást. Ha nem lett volna a barnázás ami azóta nincs akkor nem turázna rajta az agyam:S

2013. szept. 11. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
A menzesz 9. napja? :O Hajaj, akkor súlyos gondok vannak. Én tudom, hogy baromi szar dolog egy vetélés után várakozni (én is elvetéltem az előző babámmal a 8. hétben), de ennyire, ilyen szinten rágörcsölni, figyelni most már a beágyazódás tüneteit is... szerintem nem szabad. Semmit nem tudsz tenni a várakozáson kívül. Ha a nőn múlna, hogy pontosan mikor, mit, akkor mindenki gyönyörűen teherbeesen úgy, ahogy ő akar. Sajnos tehetetlenek vagyunk, maximum segíteni tudjuk a dolgokat pl. sok vitaminbevitellel, mozgással és ellazult gondolatokkal. Másképp ezerszer nehezebb.
2013. szept. 11. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom! Köszönöm a válaszokat! Próbálok lazulni:)
2013. szept. 11. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!