Lehet valamivel "segiteni" a beágyazódást?
Szerintem most történik... Tudom hogy türelmetlenség, és nem is biztos hogy terhes vagyok, de ilyen tüneteim még nem igazán voltak. Szóval 2 hete hogy elmúlt a menzeszem, azóta minden nap együtt voltunk a férjemmel, és most volt egy kis barnás folt a bugyimon.
Szurkál a hasam alja, fáj a derekam, és tegnap is mintha bekeményedett volna a hasam.
3 hónapja volt egy missed abom, 8 hetes terhesség volt, és ha terhes vagyok, nem szeretnék még egy vetélést.
Szóval lehet már most valamivel segiteni, hogy megmaradjon? Menjek el orvoshoz? Az még ugysem lát semmit... Főleg hogy kövér is vagyok.
Szóval tudnátok valami tanácsot adni? Esélyes hogy ez beágyazódás?
Igen, persze én ezt tudom, csak az a baj hogy hormonbajos vagyok, és a menzeszem össze vissza van. Olvastam itt olyanokat hogy a menzesz 9. napjára rakták az ovut, igy hó közepén beágyazódás, és a kövi menzeszre már megvolt a pozitiv teszt.
Nah mindegy...Akkor majd lesz valami. Szoktam érezni az ovumat, mert enyhe görcseim vannak. De ez nem görcs... Nyomást érzek, és enyhébb szukrálást. Ha nem lett volna a barnázás ami azóta nincs akkor nem turázna rajta az agyam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!