Van valami tipp rá?
Ha hetente mosod a haját (mert gondolom,mosod), hogy nem tűnt fel utána szárításnál,fésülésnél,hogy csupa seb a feje? Nem panaszkodott fájdalomra?
Tetvek nem voltak a samponhabban, vízfelszínen?
Ez nem igaz. Te is tudod.
Az én gyerekem is volt tetves, nem igaz, hogy nem lehet észrevenni, ha valóban foglalkozol vele. Az enyémnek szőkésbarna, ezüstös/szürke (serkeszínű) haja van, nem normál barna, nála nehezebb volt. Volt vagy 30 serkéje, nulla rovar, semmi seb. Mivel folyton matatott, én sem vettem észre a viszketést, fésülésnél látszott, ahogy gumiztam. Gennyes, sebes fejbőr? Több rovar?? Az ilyeneknél kell a családsegítő, elhanyagolod. Nem tudom minek írod ki ezt, de ne hazudj màr magadnak is.. a gyereked mossa a haját gondolom(úgy, ahogy sikerül), illetve úgy fésüli, ahogy sikerül. Te meg nem. Illetve alsóst írtál, biztos pici még, nem ilyen bukott 11 éves negyedikes.
Ezen felül javaslom menj szemészhez, aki nem látja a serkéket barna hajban, az félig vak.
Mi is Paranitot használtuk. Šampón mal vagy 2 hónapig heti 1x mostam a hajukat. És van olyan fujos is, ami megelőzésre használtam minden nap suli előtt.
Sajnos a serkéket le kell húzni. 2 hétig néztem minden nap a hajukat. Utána csak heti 1x néztem át, de nagyon hosszú ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!