Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen hányt először a...

Mennyi idősen hányt először a gyermeked?

Figyelt kérdés
Meddig tartott, hogy viselte, stb...
2010. nov. 1. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:

soha nem volt beteg, míg kb. 20 hónapos korában jött a rota! na, ezt senkinek nem kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!

meglepően jól viselte, én sokkal rosszabbul :-(

2010. nov. 1. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
11 hónaposan valami vírustól hányt két napig. Elég jól viselte, utána látszott rajta, hogy megkönnyebbült.
2010. nov. 1. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:

23 hónapos, még nem hányt.. kopp-kopp... a férjem 40 éves, ő soha életében nem hányt (anyósom megerősítette ezt).. én pedig szinte mindentől, nagyon érzékeny "belem" van.

Kíváncsi leszek, a gyerek melyik kategória lesz, remélem az apjától örökli majd ezt a dolgot.

2010. nov. 1. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
körülbelül 26éves lehettem xd
2010. nov. 1. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:

2 éves múlt a fiam, még soha nem hányt.

Én eddigi életem során 1x hánytam, akkor sem betegség miatt, hanem alkoholtól.

2010. nov. 1. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
8 hónaposan, sugárban a kanyargós úton. Most 1,5 éves, csak este utazunk úgy hogy dedalon kúpot kap, mert ha felkel az autóban volt hogy 5x is sugárban hányt szegénykém, minden kijött belőle még az előző napi kaja is!
2010. nov. 1. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

23 hónapos kisfiam pont most vasárnap éjjel és tegnap délután hányt,elrontotta a gyomrát.Nagyon jól viselte,gyorsan levetkőztünk,lefürdettem,ivott,megvárta amíg lecserélem az ágyneműket,és én is átöltözöm,és ment szépen aludni.Ügyes volt,meg sem ijedt,remélem mára már elmúlik,adtam neki Normaflore-t.

2010. nov. 2. 06:13
 8/8 anonim ***** válasza:
9 hónaposan utazás közbe, sajnos a kanyargós utakat nem bírja azóta se:( Szerencsére nem viseli meg, az út végén 5 perc pihi után már semmi baja, pedig volt, hogy útközbe többször is sikerült hánynia.
2010. nov. 2. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!