Programötletek 2 évessel kis településen?
Az a problémám, hogy a mi kisvárosunkban szinte semmi nincs, csak pár üres játszótér (sosincs ott rajtunk kívül senki), egy bevásárlóközpont és kb ennyi. A kisfiam nagyon igényli hogy kimozduljunk, így megyünk délelőtt és délután is valahová, de nehéz kitalálni hová. Általában heti 2 alkalommal megyünk be a közeli nagyobb városba, ott játszóházba, nagyobb játszóterekre szoktunk menni, plusz rokonlátogatóba, ezek a napok gyorsan eltelnek, de a többi csak vánszorog. Itthon általában délelőtt céltalanul sétálunk ugyanazon az útvonalon, motorozunk esetleg (kisfiam hamar megunja), délután pedig az üres játszón ülünk vagy kimegyünk a bevásárlóközpontba, ahol van Tesco, Pepco, DM, stb, ezeket nagyon szereti szintén, itt legalább éri valamilyen inger.
Itthon szoktunk játszani persze, de ez kevés, elunja magát és nyűgöskösik. Akik szintén kis településen élnek, ti hogy oldjátok meg? Miket szoktatok csinálni?
Nálunk megy vonat át a településen, külön program volt direkt oda kisétálni, és megtekinteni 1-2 szerelvényt.
Aztán voltak ilyen hatalmas programjaink is, mint elmotorozni a (lehetőség szerint bezárt) bankhoz, mert annak van egy remek rampája, és azon legurulhattak párszor.
Az üres játszótér minket sosem zavart, mindig megkérdeztem, melyikre menjünk.
Jártunk baba-mama tornákra, ringatókra a szomszéd településre, ha ott jobb volt, mint nálunk.
Postára ritkán jártunk, így az oltári izgalmasnak tűnt :D
Játszótér, néha bebuszozunk a városba fagyizni.
1, nálunk is jár vonat, a fiam szereti is őket, de nekünk nem kell sétálni, beallunk az ablakba és látjuk.
A vasút mellett lakunk, csak az út választ el minket a sinektol. 😄
Ringaton kétszer voltunk, annyira nem jött be sem nekem sem a fiamnak
Eljarunk sétálni, motorozni, a focipalyara szaladgálni.
Otthon van medence, homokozó, kint vagyunk sokat az udvaron.
Télen rosszabb, meg hó sincs, hogy szánkózni tudjunk
Így télen marad a séta, illetve hétvégén járunk játszóházba néha.
Nem én írtam a bölcsit, de én emiatt is fogom beadni, mert tényleg nincs semmi itt sem, pedig megyeszékhely. Ringatós dolgok nem vonzanak, az üres játszókat kifejezetten szeretem, nálunk is csak a pláza van a zsetonos kisautóval.
Unalmas neki is, nekem is. Amikor tudom viszem a rokon gyerekekkel találkozni, de ők már nagyobbak. Jelenleg boltba nem szeretem vinni, mert 70% hogy nem akar beülni a kocsiba, hisztizik, elszalad...
Én számolom vissza a napokat a bölcsihez, már ő is nagyon várja, imádja a gyerekeket, mindenkihez megy oda hívná játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!