9-10 éves gyerekeknek kb. fél napos programötlet?
Elsősorban Budapest és Pest vármegye (elsősorban déli részén) vonzáskörzetében keresek valamilyen 2-3 órás programot, ahová elvihetem az unokatestvéreimet. Névnapokra mindig élményt kapnak tőlem, mivel szerencsére mindenük megvan és nincs szükségük egy 20. játékra.
A probléma az, hogy kifogytam az ötletekből. A legtöbb állatkertben már voltunk, a rezervátum szerű helyekhez képest pedig valamilyen aktívabb, látványosabb helyet keresek. Cserfesek, még nem értékelnék a csendbe elmélyülős, várakozós dolgokat.
Viszont túrázni szeretünk, könnyebb útvonalak ajánlását szívesen fogadnám, főleg ami körtúra (az autó miatt).
Kiállítás szerintem még nem nekik való, kivéve ha ismertek valamilyen interaktív lehetőséget most, ahol mégis tudnak valamit alkotni, valamiben részt venni, miközben tanulnak valamiről.
Élményfestés már egy másik ajándék részeként meg volt, agyagozó műhelybe járnak rendszeresen.
Köszi, hogy ha van ötletetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!