Csak nálunk kezdett a gyerek a hűvösebb reggelek beköszöntével ismét korán ébredni? Úgy örültem, hogy legalább 8ig alszik. Most meg negyed 7. Aztán delbe kidől. De este tegnap is 10 után aludt el ugyanúgy.
Figyelt kérdés
aug. 2. 06:54
1/6 anonim válasza:
Inkább örülj annak, hogy eddig tovább aludt.
Az én gyerekeimre semmi hatással nincs az időjárás. Ha kell, ha nem, 6 előtt már fent vannak. Leginkább hétvégén, amikor különösen nem kell.
2/6 anonim válasza:
Nálunk ha meleg van,ha hűvösebb, 6 órakor fent van mindkettő. Én már a fél 7-es ébredesnek is örülnék.
3/6 anonim válasza:
Nekem is 7-ig 8-ig aludt a 17 hónapos kisfiam, ma meg már a szokásos 6 órai ébredést lőtte be :)
4/6 anonim válasza:
Én ezt már elgyászoltam. Kb. 2 éves koráig 9-10 órától aludt reggel 9-ig. Aztán beteg lett, fogzás, majd beütött ez a nagy meleg is és ráálltunk a reggel 7 órás kelésre. Elalvás ugyanakkor, annyi változott, hogy könnyebben elalszik délben és talán egy fél órával többet alszik. A kánikulában kb. háromszor kelt éjjel. Mostmár annak is örülök, hogy csak egyszer. :) Változnak az idők.
5/6 anonim válasza:
Kisfiam ma 4.30kor keltett, pedig 9kor aludt el.
6/6 anonim válasza:
En gyerekem is 6 elott kel minden aldott reggel. De volt meg ennel rosszabb is….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!