6 eves lanyom teljesen tudja olvasni az analóg órát. Hany eves korban szoktak ezt megtanulni a gyerekek?
Marha irigy itt mindenki mert a te gyereked tudja az órát hat évesen, meg olvas.
És ha ő tudja, a Juliska, Mariska gyereke nem tudja akkor mi történik?
Semmi az ég világon.
Teljesen felesleges kérdés.
El tudom képzelni hogy született meg ez a kérdés.
Ülsz unatkozva, aztán eszedbe jut, hogy jaj amúgy a lányom tudja az órát, megkérdezem a gyakorin másnak tudja-e a gyereke...És ennek már nincs is semmi értelme ..
Nem annyira ritka 6 évesen, ahogy az olvasás sem, pláne ha érdekli (hozzáteszem: sok országban az 5-6 éves (itt nagycsoportosnak számító) gyerekek már írni, olvasni tanulnak játékosan). Amúgy első-második osztályos tananyag, elsőben már szokták sok helyen kérni a műanyag óralapot amin tanulják.
Off: bátyám meg köztem 3 év van, ő barmi nehezen tanult olvasni, rengeteget kellett vele gyakorolni. Én meg ott ültem az asztalnál mert egyrészt érdekelt, másrészt "ott voltam szem előtt". 4 éves koromra folyékonyan olvastam, na bumm 🤷🏼♀️. Semmit sem jelent, nem vagyok kiemelkedően okos, a többiek simán behozták 6-7 éves korunkra ezt az előnyt.
Azért kommenteltem mert én meg azokat az anyákat nem szeretem akik azt hiszik, hogy csodagyerekuk van mert ismerik az órát ennyi idősen.
Itt dicsekszel, de minek?
Mit vársz, simogassunk meg milyen ügyesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!