Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a tipikus kisfiús frizura?

Milyen a tipikus kisfiús frizura?

Figyelt kérdés
Óvodás korú kisfiúkra gondolok. Ma beszélgettem egy ismerőssel, és nagyon más volt az elképzelésünk, úgyhogy kíváncsi lettem. :D
2024. júl. 18. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

5 éves ovisom van. A csoport többségének pici tüsi.

Van egy-kettő "bilifrizurás".

És egy hosszú hajú kisfiú van.

2024. júl. 18. 13:23
 2/12 anonim ***** válasza:

5 éves a fiam. Ő havonta kéri, 3mm-re le van tolva.

Egy kopaszra nyírt fiú van. A többiek mind kb ez a kategória:

[link]

2024. júl. 18. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

A 95%-nak rövidre nyírt tüsihaja van, ahogy én látom.

Az enyémnek viszont "bilifrizurája", vagyis nem olyan bili formára van vágva, de hosszra hasonló, nekem ez sokkal jobban tetszik, mint a tüsihaj.

2024. júl. 18. 13:30
 4/12 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik akkor az ismerősömnek van igaza. :D

Nekem nagyjából ilyen az elképzelésem a tipikus kisfiús frizuráról:

[link]

2024. júl. 18. 13:43
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is ilyen, kérdező. Alul rövidebb, felül hosszabb és fokozatosan növekszik . Persze aki otthon nyírja az letolja egyformára de fodrász ilyet vág.
2024. júl. 18. 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Eddig én nyírtam mert a fodrásznak nem engedte, így 9mmesre nyírtam havonta. legutóbb azonban rá tudtuk venni a fodrászra, úgyhogy alul rövidebb, felül hosszabb.
2024. júl. 18. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

4, ehhez 2 hetente kellene fodrászhoz vinni a fiamat. Nem a pénz, hanem a macera állít meg benne.

Egy ekkora gyerek még nem rajong a fodrászkodásért. Ritka, ha egyáltalán sírás nélkül bírja.

Az enyém mondjuk pont nem sír, de ő maga kéri egyre rövidebbre, hogy ne kelljen olyan gyakran menni. 🙊

Kb. 2 havonta megy így fodrászhoz és mielőtt mennénk, kb. pont ilyen hossz, mint amit linkeltél.

2024. júl. 18. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:

A fiamnak kb olyan van, amilyet belinkelt a kérdező, csak picit hullámos.

Az ovis csoportban van akinek egész hosszú, vállig érő. Van olyan, akinek egyenletes rövid, van akinek tüsi és olyan is, akinek egyik oldalon felnyírt.

2024. júl. 18. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Mi a fiúknak oldalt hátul rövidebbre nyírjuk. Fent hosszabbra hagyjuk. Eszemben sincs tüsire letolni.
2024. júl. 18. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, az enyémnek ilyesmi, bár neki dúsabb a haja.
2024. júl. 18. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!