Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van közületek, aki a nyár...

Van közületek, aki a nyár miatt levágatta, vagy le fogja vágatni a kislánya haját tüsire?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen hosszúról milyen rövidre?

júl. 18. 11:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
38%
18as többi időszakban mekkora szokott lenni a haja? Milyen gyakran nyírjátok a nyári hónapokban? Egyszer próbáljátok ki hogy utána le is van borotválva.
júl. 19. 20:40
 22/33 anonim ***** válasza:
32%

18, remélem a sajatodat is levagod nullasal

Bolond.

júl. 19. 20:53
 23/33 anonim ***** válasza:
68%
Anyósom vitte el fodrászhoz és fiusra megnyiratta a 4 évesemet.
júl. 22. 17:34
 24/33 anonim ***** válasza:
33%
Én minden nyáron kopaszra nyíratom ahogyan engem is kopaszra nyírtak minden nyáron szerintem nincs ebben semmi rossz. Ovira úgyis megnő utána már csak simán rövidre nyíratom.
júl. 24. 00:11
 25/33 anonim ***** válasza:
39%
#21-nek: egyszer van lenyírva, nyár elején. Borotválva még nem volt, talán majd jövőre kipróbáltuk így is. Az év többi részében van, hogy megvan hagyva hosszabbra, ameddig nő, de volt már, hogy rövid, fiús volt mindig.
júl. 24. 21:53
 26/33 anonim válasza:
100%
Sajnálom hogy hozzászólások alapján nem lehet kiküldeni a gyermekvédelmet
júl. 25. 09:02
 27/33 anonim ***** válasza:
86%

26, arra gondolsz, hogy kopaszra nyírják a lányokat?

Számomra is megdöbbentő ez...

júl. 25. 09:06
 28/33 anonim válasza:
100%
Pontosan erre gondolok. Meg hogy licitálnak egymásra a borotválással például. Nyár elején megnyirja egyszer és hadd nőljön, azzal pont annyit ér el hogy a legnagyobb melegre megnő 5-6 centisre a haja amivel semmit nem lehet kezdeni és csak alásül a feje
júl. 25. 14:15
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

#28 nem tudom mi viszi rá ezeket az anyákat, hogy kopaszra nyírják a lányaik haját.

Még a fiam haját sem nyiratom le teljesen, most is 3-4 centis haja van.

A lányom pedig jól ki is röhögne, ha felhoznam neki hogy nyirjunk kopaszra édes lányom.

Én kötve hiszem, hogy a szóban forgó gyerekek maguk kérték, hogy kopaszak lehessenek....

júl. 25. 14:35
 30/33 anonim válasza:
100%
26-29: Teljesen felesleges aggódnotok emiatt. Hány kislányt szoktatok látni igazából kopaszra nyírva? Annyi van, hogy a kérdező nyilván egy perverz állat, aki kislányok lekopasztására gerjed. A válaszok pedig szinte biztosan mind csak kitalált történetek, amivel vagy a kérdezőt etetik, vagy szórakozásból egymásra licitálnak.
júl. 25. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!