Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Akik jönnek a nyári mondoconra...

Akik jönnek a nyári mondoconra! Van olyan közületek aki szintén a Free! Című animéből fog cosplayezni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy még messze van a nyári con, de a tavaszira nem tudtam elmenni, (köszi az áremelést szervezők c: )de most nem is ez a fontos. Szóóóval... én Gou (Kou! :D) Matsuoka-nak szándékozom beöltözni, és egyedül nem hiszem, hogy felismernének, de ha csoportban lennénk, akkor nagyobb lenne rá az esély. Ráadásul ez lesz az első conom, és nagy valószínűséggel egyedül fogok menni, és ezért is jó lenne ha csatlakozhatnék valaki(k)hez egy pár fénykép erejéig (vagy tovább ha senkinek nincs ellenére).

Mindenesetre nagyon remélem, hogy összegyűlünk páran, és azt is, hogy fel is ismernek :) elvégre nyáron jön az új évad.

2014. ápr. 29. 13:42
 1/9 anonim válasza:
Én a kuroko no basket-bol fogok ^^
2014. ápr. 29. 18:54
 2/9 Aiji ***** válasza:
Én megyek b.nőmmel de mi random japcsi diáklányok leszünk XD
2014. ápr. 30. 10:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Akik szintén a Free!-ből fognak cp-zni azok nyugodtan írjanak rám privátban és ott megbeszélhetjük a részleteket :3 első remélem majd összefutunk! Szeretem azt az animét.
2014. ápr. 30. 14:51
 4/9 anonim válasza:
ha valaki aki szintén kuroko no basuke-ből cpzik az írjon rám ha össze szeretne öltözni :)
2014. ápr. 30. 22:41
 5/9 anonim válasza:
Még nem biztos, de lehet hogy Haru Sailor verzióját megcsinálom ^^
2014. máj. 3. 22:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Örömmel hallom :DD
2014. máj. 3. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi a barátnőmmel (BFF) Italynak és Romanonak öltözünk a Hetaliaból :D
2014. máj. 9. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
bocsi,de elárulnátok,hogy mikor lesz a nyári mondocon?^^
2014. jún. 9. 22:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Szerencséd hogy pont néztem a régi kérdéseimet :D

Július 19.-én lesz szombaton

2014. jún. 10. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!