Normális hogy 2.5 éves kislányom 3. -jára kap antibiotikumot miota 2 honapja bölcsis?
Ha hiszel a homeopátiában,esetleg megpróbálhatnád azt is...
Az én lányom 3 éves,most kezdte az ovit,de eddig többet volt itthon,mint ott.Mi most megpróbáljuk ezt a homeos kúrát,hátha segít és felerősíti az immunrendszerét.
Szia!
Az én kisfiam 6 hete jár bölcsibe,első héten jól volt,utána 1 hétig itthon volt hasmenéssel(utóbb kiderült azért,mert nehezen állt át a gyomra a bölcsis ételekre,és itthon nem iszik pont a hasmars miatt gyümölcslevet,ott pedig naponta kap),a hasmenés csak antibiotikummal múlt el,1 adagot adtam be,és már nem ment a hasa.Utána ment 1 hetet,majd 2 hétig itthon volt,orrfolyás,köhögés,vírusos pötty miatt,megint csak az AB segített,megint ment 1 hetet,és már megint beteg.
Most a 3 nap alatt próbálom kigyógyítani,kap lándzsás útifű szirupot,és gyógyteát mézzel.
Sajnos ez ezzel jár,amikor mi betegek voltunk,a 24 gyerekből 5 járt bölcsibe:(
Nálunk csak az antibiotikum segít,de ez így volt a bölcsi előtt is
NEM KELL HINNI a homeopátiában. Ez nem kuruzslás, hogy csak akkor hasson, ha hiszel benne.
Egy próbát mindenképpen megér.
Már egy éve nem kapott a fiam antibiotikumot és az oviból sem hiányzott, pedig olyan járvány van, hogy csak 5 gyerek volt a 24-ből.
Én is ajánlom a homeopátiát!
7:50-es vagyok
a bölcsinkbe jár a doktornénink unokája is,ő is beteges,mondta a drnéni,hogy túl vannak egy broncho waxum kúrán,kap béres cseppet,gyógyteát a gyerek,de nem használ.
Az immunrendszernek meg kell edződni.
6 éves a nagyobbik gyerkőcöm,ovi kezdéskor még sokszor volt beteg,idén még 1x sem.
Nem is immunrendszer erősítésre ajánlom a homeopátiát, hanem a betegség kezelése. Mikor beteg, akkor vidd homeopatához...
És ne haragudj, de amíg antibiotikummal gyengíted az immunrendszerét, addig ne csodálkozz, hogy a homeós bogyók "sz@rt" sem érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!