Ha nem lázas, "csak" köhög hurotosan a gyerek (4éves)medencézhet? Vagy várjuk meg még teljesen elmúlik a köhögés?
Figyelt kérdés
2024. júl. 12. 20:15
1/5 anonim válasza:
Otthon? Miért ne? Ha lázas is, de a kozerzete jó akkoris medencezhet
2/5 anonim válasza:
Otthon igen, de fürdőbe vagy bárhova máshova ne vidd!
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan medencézzen. A fiam is köhög, kérdeztem a dokit, mehet-e medencébe. Azt mondta, nyugodtan, 50 fok van, kell a gyereknek a medence. :)
4/5 anonim válasza:
"Vagy várjuk meg még teljesen elmúlik a köhögés?"
Bocs,de olvasni is szörnyű.
Vagy várjuk meg,MÍG/AMÍG teljesen elmúlik a köhögés?
A "még" teljesen mást jelent, mint a "míg"! Ne keverd,mert értelmetlen lesz a mondatod!
5/5 anonim válasza:
Nálunk is köhögés van még. A betegsége első napján nem engedtem, amikor nem volt jó a közérzete, nyűgös volt, de őszintén? 40 fokban a 32 fokos vízben szerintem még jót is tesz némi pacsa, mozgás, "arcüregöblítés", pláne hogy sós vizű medencénk van. :D Strandra most nem vinném és nem csak azért, hogy nehogy lefertőzzön mást, ő se szedjen össze semmit, amitől rosszabbodhatna a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!