Nem tudok játszani a kisgyerekemmel, mit csináljak?
Kisfiam 2 éves, és egyáltalán nem tudok vele játszani. Igyekszünk sokat menni játszótérre, sétálni, ott nincs gond, de otthon szenvedés, nem megy az idő. Állandóan húz magával játszani, de semmi se köti le, ötletem, fantáziám sincs a játékhoz. Pl amíg tologatja az autót, én mit csináljak, tologassam én is? Keveset beszél, még nem tudja elmondani mit szeretne. A kirakós játékokat szereti, azzal szoktunk játszani, magyarázom neki melyik figura mi, milyen színű, stb, de ez max 10 percig köti le. Firkálni is szoktunk együtt, de az még kevesebb ideig. Könyvek, meseolvasás, mondókák nem érdeklik, tépi ki a kezemből. Ezen kívül ötletem sincs mit lehetne játszani egy ilyen kisgyerekkel, kínlódásnak érzem a benti játékidőt.
Van ötletetek? Ti miket szoktatok játszani? Jobb lesz ez később, ha kicsit nagyobb lesz?
4!
Gyereked van...miért, mire számítottál?
"Menni kell utána" - még szép...4 éves!
A gyerek már csak ilyen. Erre teherbeesés előtt kell felkészülni lelkileg!
9!
Akkor úgy fogalmazok,hogy teherbe esés előtt kell rá tudatosan felkészülni. Hogy a gyerelnevelés NEM az anyuka kényelméről szól.
Remélem, így már érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!