Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az, hogy 2 éves...

Normális az, hogy 2 éves kislányom állandóan fogja a kezem?

Figyelt kérdés
Járunk gyerektársaságba, szereti nagyon, de állandóan fognom kell a kezét. Hiába mondom neki, hogy menjen egyedül. Pedig kiegyensúlyozott, vidám, máskülönben önálló. Mit tegyek? Meddig tarthat ez a korszak?
2009. jan. 6. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Sokáig is tarthat,nem lehet ezt így megválaszolni.3 gyerekem van , mindegyik más.Viszont nézheted a dolog jó oldalát is ,láttál már gyereke után loholó szülőt a bevásárlóközpontokban? Én is. az én gyerekeim mindig körülöttem vannak :) .
2009. jan. 6. 13:35
 2/3 anonim válasza:
Egyrész a szeretetét fejezi ki másrészt pedig lehet hogy fél ott a gyrekek között még.
2009. jan. 7. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez normális.2 évesen még nem alakul ki a gyerekeknél a "közös játék".Majd oviban megfog változni.!Addig ne is erőltesd hogy gyerekek között igenis menjen velük játszani, mert frusztrálni fogja a kényszeres játék.Majd 3 évesen , vagy akörül kialakul nála is.!
2009. jan. 8. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!