Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Írattad be olyan sportra a...

Írattad be olyan sportra a gyereked?

Figyelt kérdés
Ahol késöbb azt mondták nem alkalmas rá (akár testi adottságok miatt)?
2024. jún. 25. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Igen.
2024. jún. 25. 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:
És mi volt az?
2024. jún. 25. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Küzdősportok. Tök béna hozzá.
2024. jún. 25. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kosárlabdára jártam egy fél évig, szerettem, meg szerintem jó is voltam, aztán behívták anyámat, hogy vegyen ki, mert megvan a csapat bőven, és csak azokat tartják meg, akit tudnak versenyezni vinni. A szemem kisírtam otthon.
2024. jún. 25. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Kid Rock táncoltam, semmi tehetséges nem voltam benne, az első tanárommam jól kijöttünk, vitt versenyre, másodikak lettünk.Rá egy évre rájött, hogy így 22 évesen kéne valamivel foglalkoznia az ,,ugráláson" kívül, így felhagyott a táncolással.

Az új tanár meg egy beképzelt csaj volt, rühellt engem, megmondta, hogy mindig levagyok maradva a többiekhez képest (mármint nem a tudásom, hanem ők gyorsabban tudták végrehajtani a mozdulatot)

Szóval emiatt sírva mentem haza és abba is hagytam, most így 6 évvel később elég nagy baromságnak látom ezt az ugrabugi táncot.

Rájöttem, hogy a röplabdában vagyok tehetséges és nem a táncban.

2024. júl. 3. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!