Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy működik az evés nálatok?

Hogy működik az evés nálatok?

Figyelt kérdés
Erőlteted megegye amit nem akar? Megkóstolni meg kell? Kap mást ha nem eszi?
jún. 22. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Megkóstolni meg kell, de nem erőltetem. Mást nem kap, mivel olyat nem főzök (vagyis nem kell ennie belőle) amit nem szeret. meg szoktam kérdezni miket enne, ahogy a család többi tagját is, és abból válogatok
jún. 22. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Ami van, az kóstolja meg, ha nem ízlik, nem kell megenni - ezt te sem szeretnéd, ha téged kényszerítenének erre -, helyette ehet szendvicset vagy hasonlót, ami van otthon, de mást fözni nem fogok neki.
jún. 22. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem főzök olyat amit nem szeret. Kóstolni ha nagyon nem akarja miért erőltetném. Alternatíva van, szendvics ilyesmi de nem főzök nyilván mást azonnal.
jún. 22. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
4 éves kisfiam baromi rossz evő. Kóstolni sem hajlandó. Nem erőltetem, mert úgysem fog enni és kóstolni sem. Van vagy 5 fajta főtt étel, amit elfogad. Ha nem eszik, ehet kenyeret, szalámit, péksüteményt, gyümölcsöt.
jún. 22. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Egyfajta menü van, azt eldönti, hogy eszi vagy sem. Megkóstolnia sem kell. Ha nem kéri, nem eszik, nem kap mást, következő étkezésnél kap csak enni.

De mindig igyekszem ízletes és változatos ételeket főzni, szépen tálalni, amit én magam is jóízűen ennék meg. Elég ritka, hogy meg se akarja kóstolni, de van ilyen. Viszont soha nem fogok semmit ráerőltetni, ezt én gyűlöltem gyerekként.

jún. 22. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a korábbiak. Van egyféle kaja, ha nem tetszik, nem kell megennie. Megkóstolni csak akkor "kell", ha korábban még nem nagyon találkozott ilyesmivel, de akkor sem kényszer, ha nagyon nincs hozzá gusztusa. De más nincs helyette. Nagyon max 1-1 szelet sajt vagy gyümölcs vagy ilyesmi.
jún. 22. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem erőltetek, kóstolni sem kell, ha nem akar. Majd megkóstolja máskor. Nem főzök külön, ha nem tetszik, ehet szendvicset, gyümölcsöt.

Engem állandóan a kajával zsaroltak, én nem akarom ezt.

jún. 22. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

Új ételnél kérjük, hogy kóstolja meg. Ha nem akar, akkor nem kell, de néhány kört futunk ilyenkor.

Megenni viszont opcionális. Ha nem kéri, akkor általában nincs más.

jún. 23. 10:14
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
8-as: ezt hogy érted? Nem kell megkóstolnia, CSAK megenni???
jún. 23. 11:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9es azt írta opcionális tehát választható, ez azt jelenti a gyerek választhat megeszi-e vagy sem.
jún. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!