Mitol fajhat a feje?
Kiszáradás, szemprobléma, sokminden okozhatja.
Lássa orvos (én most erre kicsit érzékenyebb vagyok, közeli családot érintő tragédia miatt)
Hát az enyém 5 évesen szó szerint visított a fejfájástól valami vírusos történet volt, adtam neki fájdalomcsillapítót és lefektettem konkrétan elájult kb 2 órára. Én még így nem láttam a gyerekemet.
A ti helyetekben én lehet bemennék ügyeletre. Ha problémásnak látják a helyzetet egyszerre tudnak vérnyomást mérni, vért venni hogy nem e valami fertőzés. Ha hőemelkedése lett én nem gondolnám, hogy a vérnyomásával vagy a szemével volna gond.
3
Elhiszem. Lehet frontérzékeny is, attól fájhat a feje és simán hányhat is. Én utálom a fejfájást migrénes vagyok, biztos nem hagynám a gyereket se kínlódni, mert tudom milyen mikor egész nap kész vagy mint a mateklecke.
Minden esetre én csak a magam véleményét/tapasztalatát tudom leírni ,hogy a tünetek alapján én nem vérnyomásra vagy szemproblémákra gondolnék elsősorban, hanem betegségre. És nem szeretnék senkit meggyőzni, mert simán benne van hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!