Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitol fajhat a feje?

Mitol fajhat a feje?

Figyelt kérdés
7 éves kislányom tegnap delutantol fajlalja a fejet pontosabban a feje tetejet. Estere lett egy kis ho emelkedese majd hanyt. A fejet azota is fajlalja azt mondja nagyon faj a feje teteje. Fajdalomcsillapito nem hasznal. Holnap elviszem nyilvan orvoshoz. Normalis h ott faj neki? Elmeletileg a magas vernyomas okoz ilyen fejfajat nem?
jún. 16. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kiszáradás, szemprobléma, sokminden okozhatja.

Lássa orvos (én most erre kicsit érzékenyebb vagyok, közeli családot érintő tragédia miatt)

jún. 16. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát az enyém 5 évesen szó szerint visított a fejfájástól valami vírusos történet volt, adtam neki fájdalomcsillapítót és lefektettem konkrétan elájult kb 2 órára. Én még így nem láttam a gyerekemet.

A ti helyetekben én lehet bemennék ügyeletre. Ha problémásnak látják a helyzetet egyszerre tudnak vérnyomást mérni, vért venni hogy nem e valami fertőzés. Ha hőemelkedése lett én nem gondolnám, hogy a vérnyomásával vagy a szemével volna gond.

jún. 16. 13:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2, nagyon sokan reagálnak hőemelkedéssel a fájdalomra.
jún. 16. 14:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Remelem hogy hamar elmulik. Reggel elviszem dokihoz.
jún. 16. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

3

Elhiszem. Lehet frontérzékeny is, attól fájhat a feje és simán hányhat is. Én utálom a fejfájást migrénes vagyok, biztos nem hagynám a gyereket se kínlódni, mert tudom milyen mikor egész nap kész vagy mint a mateklecke.

Minden esetre én csak a magam véleményét/tapasztalatát tudom leírni ,hogy a tünetek alapján én nem vérnyomásra vagy szemproblémákra gondolnék elsősorban, hanem betegségre. És nem szeretnék senkit meggyőzni, mert simán benne van hogy igazad van.

jún. 16. 14:33
 6/9 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Front, vagy lehet rossz a szeme, Nem tudom de mindeképp nézesd meg!?
jún. 20. 14:24
 7/9 Menőcsajszi72 ***** válasza:

6#

Bocsi, a "?" Véletlen volt

jún. 20. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos kérdező?
jún. 20. 17:25
 9/9 A kérdező kommentje:
2 nap alatt atment rajta. Azota a fiaim is betegek lettek. Laz es fejfajas volt nalunk ezen a heten.
jún. 20. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!