Mitol fájhat ennyire a fej?
Sziasztok!!
Mostanában elég gyakran fáj a fejem, szédülök is mellé.
Vérnyomásom teljesen átlagos 110-120 kozott van. Pulzusom ami magas de az elejétől kezdve igy van.
Sohasem voltam front érzékeny talán ez lehet az oka? Meg mostnába gombóc szerü érzésem van a torkomban mintha a nyirokcsomom duzzadna aztan egy kis ido mulva el múlik. De a fejfájás akár egesz nap is ki tart
Folyadékot rendszeresen iszom.
Válaszokat köszönöm 😊
Tudok irni csak a telom sokszor nem tesz ékezetet 😅
28hkm
Ezekre a vélhetően vérnyomás problémákra leginkább szakorvosok tudnának megfelelő választ adni.
Esetleg kismamák válaszát várnád? Kinek van hasonló tünete?
Vélhetően több laborvizsgálatod volt, amiből kiderült volna, ha van valami más egészségügyi problémád, pl. pajzsmirigy alulműködés (a gombócérzet miatt) .
Vérnyomás is normális. Én erre a szeles időre fognám, sokkal érzékenyebb vagyok én is, amióta terhes vagyok.
Ha állandósul, nem múlik a fejfájás, azért csak kérdezz rá az orvosnál, de úgy gondolom, hogy terhesség alatt sajnos normális lehet.
Terhesen a keringő vér mennyisége megnő, ez okozza a magasabb pulzust, illetve okozhatja a szédülés is
Egyébként a vas, vaskötő kapacitásod rendben van?
A fejfájás pedig a hormonok,vagy az időjárás változás miatt is lehet.
A gombóc erzes(globus) lehet a stressz miatt
Ok, a szisztolés érték jó, de a diasztolés?
Még hormonok is okozhatják.
Én eleve migrénes vagyok, de mindenki azzal jött, hogy majd terhesség alatt lesz 9 jó hónapom.
Hát tévedtek, csütörtök estétől ma reggelig egyfolytában fájt, mellette erős hányinger. De az aktuális "fronthelyzet" mellett nem is csoda. A vérnyomásom, pulzusom is kb. mint a tiéd...
A helyedben nem zárnám ki a frontérzékenységet. Hamarabb tippelnék a leírtak alapján arra, mint bármi más, komolyabb dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!