Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kezelitek a hisztit?

Hogy kezelitek a hisztit?

Figyelt kérdés

15 hós gyerekem mostanában földhöz vágja magát mindenért amit nem kap meg.

Eleve nagyon nehéz eset.

Hatalmas mozgásigényű,egésznap jön-megy,szét pak,felmászik mindenhová,bekap mindent is (kavicsokat is)

Nagyon nehéz vele...

És jött a hiszti is hozzá..

Hogy kezeljem?

Nyilvános helyen olyan rosszul érzem magam ilyenkor...

2024. jún. 9. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Megvártam, mìg vègez. Az èn gyerekem nem volt nyitott ilyenkot ölelèsre, figyelemelterelèsre.

Gyerekenkènt kell kitapasztalni hogy mi működik.

Akinek szintén van gyereke, az megèrti. Akinek nincs, az meg ne szóljon bele olyasmibe, amihez nem èrt.

2024. jún. 9. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Ja, hát a 3 és fél éves lányomból most előtört a nő, állandóan azon megy a visítás, hogy nem hajlandó a ruháit felhúzni, mert azok rondák, és "neki nincs egy rendes ruhája". Mindig hatalmas nagy műsor van, ha öltözködni kell, na most minket már nem érdekel, ráadjuk a ruhát aztán szimplán nem vesszük fel a hisztit, egyszer csak majd abbahagyja.
2024. jún. 9. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
A sírás meghallgatás eszközét alkalmazom.
2024. jún. 9. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

Legyen nalad mindig viz.

Ha neki all gyorsan kapd elo es mond neki h igyn egy nagyot mert elfogy a konny a szemebol ha nem iszik. Eddig mindig bevalt. 😁 Mire megitta lenyugodott.

Vagy mas hasonlo amivel ki tudod zokkenteni.

2024. jún. 9. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is az itatás vált be, csak én azt mondom, hogy meg kell itatni a krokodilokat. (amikor valami nem tetszett neki, de még nem kezdődött a hiszti akkor hatalmas krokodilkönnyeket hullajtott, innen az elnevezés, hogy krokodil.)

Ha negatív dolgot mondok hiszti közben (például elfogy a könnyed, akkor még jobban bömböl, hogy de neeeeeeeeeemmm akaroooooom, hogy elfogyjoooooooon). Onnan nehéz visszafordulni.

2024. jún. 9. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi váltja ki a hisztit. Sokszor nem azért atom hisztis, mert lelki törést szenvedett, hogy nem ehet pufit ebédre, hanem mert már nagyon fáradt pl., vagy mert szeretetéhes esetleg. És persze van a tipikus dac is. Utóbbit megpróbálom eltereléssel megelőzni, már nagyjából tudom mikor robban és próbálom még csírájában megállítani. Ha nem sikerül, akkor megvárom, amíg megnyugszik, más opció nem igen van, ilyenkor teljesen bezár.

Ha fáradt, vagy szeretethiányos, akkor félreteszek mindent és kicsit összebújunk, leülünk, az ölembeveszem, átkarolom, megszeretgetem, kéri, hogy töröljem meg az arcát és csak úgy vagyunk. Ha mocorogni kezd, akkor tudom, hogy "feltöltött". :) Megyünk tovább és igyekszünk mihamarabb a dolgunk végére érni.

2024. jún. 10. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!