Szétrepedt hintával hintáztatták a gyerekem (lsd lent). Csak én akadok ezen ki?
Apósom 3,5 éve vett a kislányomnak egy dudálós, műanyag babahintát, amit a hátsó terasz lépcsője felé tudtunk csak felrögzíteni. Tavaly ez szétrepedt a duda alatt valahol, nem annyira, de már nem használtuk emiatt (+ a lányom màr 18 kg és majdnem 4 éves), de nem szedtük le, mert a játékait mindig hintáztatja.
Apósom beleakarta ültetni a lányom. Szóltam neki, hogy ne mert el van repedve. 10 perc múlva látom hintáztatja. Mondtam akkor is, hogyha továbbreped és kiesik a gyerek a lépcsőre esik. Azt mondta az csak kis repedés, nem lesz baja. Legagyisz*roztam megszokásból a hintát, amit ő vett (biztos rosszul esett neki, de az is gagyi sokszor, amit én veszek drágán, ezt is hozzá tettem, de lehet nem hallotta). A gyereket utána harmadszorra is betette a hintába... Aztán megint kifakadtam kicsit, ezután a férjem szedte ki a hintából.
Szerintetek túlreagáltam?
4-es: te meg elég bunkó vagy
Magas a lányom és izmos. A hasa meg olyan lapos, hogy derékban minden leesik róla, ami hosszban jó.
Igen túlreagálod. Ha nem vagy nyugodt vegyél egy másikat a helyére.
4 ez tényleg bunkóság volt. Lányom 4,5 éves 110 cm és 17 kg. Róla is minden leesik annyira vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!