Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szétrepedt hintával hintáztatt...

Szétrepedt hintával hintáztatták a gyerekem (lsd lent). Csak én akadok ezen ki?

Figyelt kérdés

Apósom 3,5 éve vett a kislányomnak egy dudálós, műanyag babahintát, amit a hátsó terasz lépcsője felé tudtunk csak felrögzíteni. Tavaly ez szétrepedt a duda alatt valahol, nem annyira, de már nem használtuk emiatt (+ a lányom màr 18 kg és majdnem 4 éves), de nem szedtük le, mert a játékait mindig hintáztatja.

Apósom beleakarta ültetni a lányom. Szóltam neki, hogy ne mert el van repedve. 10 perc múlva látom hintáztatja. Mondtam akkor is, hogyha továbbreped és kiesik a gyerek a lépcsőre esik. Azt mondta az csak kis repedés, nem lesz baja. Legagyisz*roztam megszokásból a hintát, amit ő vett (biztos rosszul esett neki, de az is gagyi sokszor, amit én veszek drágán, ezt is hozzá tettem, de lehet nem hallotta). A gyereket utána harmadszorra is betette a hintába... Aztán megint kifakadtam kicsit, ezután a férjem szedte ki a hintából.

Szerintetek túlreagáltam?

2024. jún. 8. 19:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Túl
2024. jún. 8. 19:42
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Túl
2024. jún. 8. 19:43
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
♥️beleakarta♥️
2024. jún. 8. 19:47
 4/18 A kérdező kommentje:

4-es: te meg elég bunkó vagy

Magas a lányom és izmos. A hasa meg olyan lapos, hogy derékban minden leesik róla, ami hosszban jó.

2024. jún. 8. 19:54
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

Igen túlreagálod. Ha nem vagy nyugodt vegyél egy másikat a helyére.

4 ez tényleg bunkóság volt. Lányom 4,5 éves 110 cm és 17 kg. Róla is minden leesik annyira vékony.

2024. jún. 8. 19:56
 6/18 anonim ***** válasza:
80%
Hát szerintem meg nem. Ha törött nem kell belerakni. Amúgy is ezeknek 15 kg a teherbírása nem? Jó nem fog leszakadni 18 kg miatt, meg kis repedés sem olyan gáz, de nálunk ha a gyerekkel kapcsolatban valamire azt mondom nem, akkor se apósom se senki nem csinálja az ellenkezőjét.
2024. jún. 8. 20:05
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
Ha TÉGED zavar, hogy törött a hinta, akkor szedd le! Egyébként elég valószínütlen, hogy egy gyerek alatt eltörne, de ha attól tartasz, akkor ne nézd, hoyg ott van, hanem cseréld ki
2024. jún. 8. 20:15
 8/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem is a törött hinta miatt aggodnek, hanem azért, mert te vagy a gyerek anyja, de aposod (vagy bárki) ellent mer neked mondani vele kapcsolatban. Ez a legnagyobb fokú tiszteletlenség, amit nem hagynek.
2024. jún. 8. 20:23
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
Öszintén szólva ha a kérdezö ilyen hisztis, akkor értelmes ember nem foglalkozik azzal, mit okoskodik
2024. jún. 8. 20:42
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
9# remélem, azt is leszrja akkor mindenki, te mit látsz jónak a SAJAT gyerekeddel kapcsolatban, akinek a testi, lelki, meg mindenféle epsege a TE felelősséged...lehet, igen, tulreagalta, ha tényleg csak egy pici repedés volt a hintan, de ha mégsem, és pont mondjuk úgy esik a kislány, hogy a gerincenek annyi, a bíróság nem a mindenkinél okosabb nagypapat, hanem a szülőt veszi elő. De tök mindegy, tortenhet-e baj, vagy nem, a szülő szava a gyerekkel kapcsolatban (amíg nem veszélyezteti és jót akar neki!) szent.
2024. jún. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!