Lassan kezdődik a nyári szünet az oviba, szedjünk össze ötleteket, hogy mivel lehetne őket lefoglalni, minőségi időt együtt tölteni?!
Figyelt kérdés
Könnyítsük meg egymás és a saját dolgunkat, ha van kedvetek! 😊
Az én listámon szerepelnek:
Jó idő:
- Biciklizés
- Piknikezés
- Medencézés
- Játszóterezés
- Papírsárkányozás (nagyobb szél esetén)
- Közös ültetés.
Rossz idő:
- Társasjáték
- Bunker építés
- Legózás
- Házi mozizás
- Festés
- Gyurmázás
- Origamizás
- Közös főzés, sütés.
2024. máj. 31. 09:31
1/9 anonim válasza:
Kérdező. Nálatok hány hét az óvi szünet? Nálunk 2 hét volt. Szerintem ennyi időre bőven sok ennyi időtöltés.
Mi Vadasparkba mentünk még.
2/9 A kérdező kommentje:
Nálunk Június 21 -Augusztus 31. Nincs nyári ovi csak dolgozó szülők gyermekeinek, én meg itthon vagyok GYES-en a kicsivel.. :)
2024. máj. 31. 11:18
3/9 anonim válasza:
2 het? Nalunk 5 het lesz,de 2 honapig otthon lesznek a gyerekek. Es egesz nyaron viszed 1-es a 2 het kivetelevel?
4/9 anonim válasza:
Ügyeletes óvodát mindig jelölnek ki, és az ovi egymást váltva zárnak be.
5/9 anonim válasza:
És vannak családok ahol a felnőttek dolgoznak és nincs 5 hét szabadságuk.
6/9 anonim válasza:
Utolso, felvaltva vagyunk szabin a ferjemmel+2het nagymama es megoldottuk a 8 hetet.
7/9 A kérdező kommentje:
Nálunk ügyeletes ovi sincs, kicsi faluba lakunk. 1 ovi és 1 általános iskola van. Az ovi 4 hétre zár be teljesen nyáron.
2024. máj. 31. 11:56
8/9 anonim válasza:
Nem kell állandóan program. Ereszd ki az udvarra és hagyd békén játszani amit szeretne. Hívd át néha egy-egy ovis társát, hogy legyen társaság.
9/9 anonim válasza:
Kedves 3-as! Viszem, illetve vittem,mert most már iskolás.
Nálunk nyáron van hajtás. Májustól szeptemberig.
Télen viszont 2 -3 hét leállás van.
Amúgy a lányom is szeretett menni oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!