Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis ballagásra jók a papírtán...

Ovis ballagásra jók a papírtányérok?

Figyelt kérdés
Kislányom oviból ballag, lesz itthon egy 15 fős kis ebéd, sültes tálat rendelünk. Rózsaszín lenne minden, papírtányérokkal, poharakkal. Tipikus gyerekes díszítéssel? Jó lehet vagy proli?

2024. máj. 30. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát... én nem örülnék a papírtányérra szedett rendes főétkezésnek... elázik, nem lehet felemelni, nem praktikus. Az egy kis szelet sütinek való inkább.
2024. máj. 30. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

a sültes tál zsíros, olajos. Szerinted a papírtányér meddig bírja majd?

Nem sokáig :D

Ez tényleg max a sütinek... De számomra giccses

2024. máj. 30. 11:44
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Én simán használnám ha csak sültes tál lesz. Egy kis rántott husi meg krumplisaláta nem fogja eláztatni.
2024. máj. 30. 11:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Valóban elàzna… erre most jöttem rá. Még időben :D de a sütikhez jó a papírtányér,nem?
2024. máj. 30. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Hát eleve csak akkor tartanék ovis ballagási ebédet, ha úgy gondolnám, hogy ez lesz a gyerekem egyik legnagyobb eredménye életében.

Szerencsére a mi családunk tagjainak azért oviból elballagni még nem jelentett kihívást.

Amúgy a rózsaszín papírtányér ideális, ha gyerekszéken fognak csücsükélni a vendégek plüssök társaságában és sársütit szolgáltok fel. Minden más esetben túlzottan infantilis felnőtt vendégekhez.

2024. máj. 30. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem sima papírtányért veszel, hanem ezeket a mintásokat, azok kibírják, nem áznak el. Én pepcoban vett rózsaszín, egyszarvús tányéron tálaltam a tortát a lányom szülinapján, de a dédi nem akarta utána kidobni, úgyhogy elmosogatta és simán még használta párszor és csak akkor dobta ki, mikor már összegyűrődtek a használattól. Ezt mondjuk nem ajánlom senkinek, de ő már 94 éves és demens :) Szóval technikailag megoldható, de tényleg nem arra van tervezve, nyeklik össze-vissza.
2024. máj. 30. 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
"15 fős kis ebéd" :D
2024. máj. 30. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
sütikhez jó, de attól függ mi az ebéd, ha olyan akkor ahoz is jó
2024. máj. 30. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
6-os mintha csak az én 90éves mamámról írt volna, ő is elmos mindent még a zacskókat is, de a kristálycukros papírzacskót sem dobja ki. Olyan aranyosak!
2024. máj. 30. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem tudom, de mikor mi a múlt héten rendeztünk egy kis 60 fős vacsit a Nobuban annak okán, hogy a gyerek kirakta az első kétdarabos puzzlejét, én bizony csak herendivel engedtem teríteni.
2024. máj. 30. 15:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!