Ovis ballagásra jók a papírtányérok?
Figyelt kérdés
Kislányom oviból ballag, lesz itthon egy 15 fős kis ebéd, sültes tálat rendelünk. Rózsaszín lenne minden, papírtányérokkal, poharakkal. Tipikus gyerekes díszítéssel? Jó lehet vagy proli?máj. 30. 11:34
1/11 anonim válasza:
Hát... én nem örülnék a papírtányérra szedett rendes főétkezésnek... elázik, nem lehet felemelni, nem praktikus. Az egy kis szelet sütinek való inkább.
2/11 anonim válasza:
a sültes tál zsíros, olajos. Szerinted a papírtányér meddig bírja majd?
Nem sokáig :D
Ez tényleg max a sütinek... De számomra giccses
3/11 anonim válasza:
Én simán használnám ha csak sültes tál lesz. Egy kis rántott husi meg krumplisaláta nem fogja eláztatni.
4/11 A kérdező kommentje:
Valóban elàzna… erre most jöttem rá. Még időben :D de a sütikhez jó a papírtányér,nem?
máj. 30. 11:47
5/11 anonim válasza:
Hát eleve csak akkor tartanék ovis ballagási ebédet, ha úgy gondolnám, hogy ez lesz a gyerekem egyik legnagyobb eredménye életében.
Szerencsére a mi családunk tagjainak azért oviból elballagni még nem jelentett kihívást.
Amúgy a rózsaszín papírtányér ideális, ha gyerekszéken fognak csücsükélni a vendégek plüssök társaságában és sársütit szolgáltok fel. Minden más esetben túlzottan infantilis felnőtt vendégekhez.
6/11 anonim válasza:
Ha nem sima papírtányért veszel, hanem ezeket a mintásokat, azok kibírják, nem áznak el. Én pepcoban vett rózsaszín, egyszarvús tányéron tálaltam a tortát a lányom szülinapján, de a dédi nem akarta utána kidobni, úgyhogy elmosogatta és simán még használta párszor és csak akkor dobta ki, mikor már összegyűrődtek a használattól. Ezt mondjuk nem ajánlom senkinek, de ő már 94 éves és demens :) Szóval technikailag megoldható, de tényleg nem arra van tervezve, nyeklik össze-vissza.
8/11 anonim válasza:
sütikhez jó, de attól függ mi az ebéd, ha olyan akkor ahoz is jó
9/11 anonim válasza:
6-os mintha csak az én 90éves mamámról írt volna, ő is elmos mindent még a zacskókat is, de a kristálycukros papírzacskót sem dobja ki. Olyan aranyosak!
10/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, de mikor mi a múlt héten rendeztünk egy kis 60 fős vacsit a Nobuban annak okán, hogy a gyerek kirakta az első kétdarabos puzzlejét, én bizony csak herendivel engedtem teríteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!