Lehet attól valami baja a kisfiamnak, hogy félrenyelte a Nurofent?
Beteg, lázas,nyűgös, a rosszullét miatt egyfolytában, vígasztalhatatlanul csak sírt. Próbáltam beadni a Nurofent Neki, de csak sírt, és sírt, vígasztalhatatlanul. Kis szünetet kihasználva benyomtam a szájába, de akkor meg újra rákezdett, és félrenyelte a beadott Nurofent. Öklendezve köhögni kezdett. Miután láttam, hogy nem rendeződik 1-2 ilyen után sem, hasrafordítottam, és elkezdtem a hátát paskolni. Arra egyből abbamaradt, de még sokáig sírt utána hüppögve, majd elaludt.
Lehet attól baja, ha a Nurofen esetleg bekerült a tüdejébe?
Elöször is, SÍRÓ gyereknek tilos bármit is a szájába tenni, mert megfulladhat töle!
Másodszor, ha a tüdejébe került volna, már nem élne!
1!
."Másodszor, ha a tüdejébe került volna, már nem élne!"
Ez a mondatod hülyeség!! Ebből alakul ki az aspirációs tüdőgyulladás. A félrenyelésből, ha apró a cucc,vagy folyadék megy le. De halált nem okoz....
Az okoz halált,ha valami elzárja a légutakatat. Teljesen, hogy nem megy be levegő. Erre egy korty Nurofen nem képes, szétfolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!