Miből tudtok töltekezni az ilyen időszakokban?

Ja, igen... a fogzós krémeket nem említettem, azokból is van itthon pár, de mintha semmit sem kennék.
Már azon aggódom, hogy nem a betegségből maradt-e vissza valami, ami orvost igényelne, de igazán a dokink is csak türelemre int, lehet a taknyosság, torokfájás, plusz fogzás együttes hatása... Ő pont ilyen "letehetetlen" baba volt kb. 8 hónapos koráig, nagyon nehezen viseltem, megint ugyanazt érzem. Semmi nem jó, amit csinálok, lövésem sincs mi a baja, miért sír, tehetetlen vagyok, kimerült, ingerült, elegem van...

Én ha nagyon szenvedett, nurofent adtam. Nálunk ezek az ínykencék semmit nem értek.
Egyébként nekem a lányom 2,5 éves, ő fogzás nélkül is ezt csinálja. Születése óta pocsék alvó, nincs 2,5 éve egyben átaludt 4 órám.
Én hozzászoktam ehhez ennyi idő alatt. Ha már minden kötél szakad nálam, belenyomom az apja kezébe, nem érdekel melyik sír jobban és lelépek 1-2 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!