Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tetszik a Leilana név?

Hogy tetszik a Leilana név?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem várok babát, csak megtetszett ez a név. A két nagymama után a Leila Anna nevet szeretném választani. De mivel a 2 "A" betû egybe esik, nehéz lenne a kiejtés ezért vonnám egybe Leilana-ként a nevet.

Az Anna Leila nem tetszik, mert mindenképp Leilának akarom szólítani.

Ez egy létezô név, a Leilani hawaii név alakváltozata.

Vannak anyakönyveztethetô hawaii nevek Magyarországon, mint a Nalani, valamint a Leila és Lana szintén elfogadottak. A jelentése mennyei virágfüzér.

Ezek alapján, hogy tetszik ez a néz? Vajon el lehet fogadtatni ezt a nevet vagy találnának valamilyen kifogást az elutasításra?

máj. 19. 21:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
39%
Ejj, de különleges, feltűnő akarsz lenni! Jól ki fognak beszélni a hátad mögött. Csak erőltesd ezt a nevet. Röhejes az egész. Sőt! Szánalmas is! Te tudod.
máj. 20. 14:44
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Inkább lennék Leila Anna mint Leilana. Az se kevésbé nyelvtörő
máj. 20. 18:17
 23/30 anonim ***** válasza:
79%
Esküszöm ezeknél a neveknél még az is jobb volt, mikor mindenkit Marinak meg Bözsinek hívtak.
máj. 20. 18:44
 24/30 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező hová tűntél? Letört a szarvad? 😆
máj. 20. 22:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Alig bírtam kiolvasni.
máj. 21. 06:51
 26/30 anonim ***** válasza:
25%
Nekem nagyon tetszik, sztem cool
jún. 8. 18:23
 27/30 anonim ***** válasza:
17%
Új nevet akarsz teremteni? Mégis kinek érzed magad?
jún. 8. 22:56
 28/30 anonim ***** válasza:
54%
26-os vagyok. Nem tudom eldönteni,hogy a 27es válaszoló ironizál, vagy komolyan gondolja.
jún. 8. 23:41
 29/30 anonim ***** válasza:
67%
Őszintén szólva, nagyon rossz ötlet. Szegény kislány...
jún. 12. 00:01
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Leila Anna sokkal egyszerűbben kiejthető mint az amit te írtál. Magyarországon nem használnám. Nem csúnya, de szerintem jobb lenne egy másik.
jún. 28. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!