2 ovis gyerekesek, mennyit mostok? Mennyi ruha kell az oviba?
Költöztünk, nemreg kezdtek új oviban a gyerekek. Eddig a kicsi itthon volt, a nagy félnapos volt csak. Így uj nekünk ez, hogy 8tól 4ig járnak.
Reggel elviszem őket egy ruhába. Abban játszanak benn délelött a csoportba. 10fele kimennek, veszik ehhez fel a 2.váltás ruhát. Délbe bemennek ebédelni, ehhez vesznek fel egy 3.váltás tiszta ruhát. Utána alváshoz atveszik a pizsamát. Pizdi után az uzsonnához visszaveszik a 3.valtás ruhát, majd mennek udvarra egy 4.váltás ruhában, ebbe hozom haza őket.
Itthonra itthoni ruha.
2gyerekre napi 5 váltás ruha. És ebbe nincs benn az, hogy leeszi, leissza stb...
2naponta moshatok, mert csurdig a ruháskosár.
Más oviba is így megy ez?
Ugyan ezt kérdeztem én is
Mert koszos ruhát nem adnak vissza.
Reggel elmegy 1 szettben, abban van egész nap, hacsak nincs valami baleset, vagy le nem önti magát. Pizsi van külön. Általában estig kibírja még az a ruha.
Heti 1x tartok mosás napot, szárítóm nincs, ha nem fér el minden a szárítón, akkor 2nap mosok. 3-4 adagban kimosok mindent (néha ebbe belefér az ágynemű, ha nem, akkor az az 5.adag) és megvagyunk következő hétig.
2 gyerek.
Nálunk sincs így.Bemennek egybe, azt kérik hogy mindenkinek legyen olyan ruhája amit esős időben felvehetnek a ruha fölé és kb ennyi. Van 1-2 váltás ruhája, de annyira nem használja hogy múltkor kiderült az egyik pólót kinőtte:D
Borzasztó még olvasni is amit írsz.Én is 4x mosok kb egy héten, de ebben benne van az ágynemű és a törölközők is.
Hú, ez rengeteg... Én reggel beviszem egy ruhában, abban van bent délelőtt. Amikor kimennek az udvarra csak nadrágot cserélni. Mikor bemennek, ugyanazt a nadrágot veszi vissza, amit előtte volt rajta. Ebben alszanak (akkor cserélnek, ha ebédnél leeszi). Nálunk nem kell pizsi. Ha délután nem mennek ki, ebben a ruhában hozom el. Ha kimennek, akkor az a nadrág van rajta újra, ami a délelőtt udvarozáskor.
Ez ideális esetben egy napra 1 póló és 2 nadrág.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!