Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Három éves kislányom most...

Három éves kislányom most szokik le a pelpelenkáról ez körülbelül három napja tart és négy öt percenként menni kell a bilire és pisil. Ez normális?

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ha mostanában vettétek neki, akkor lehet az újdonság ereje miatt is szeretné minél gyakrabban jobban használni. De az is lehet, hogy biliszoktatástól függetlenül egyszerűen csak fel van fázva.
2024. máj. 15. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem normális. Egyik gyerekem se csinálta, amikor már készen álltak.
2024. máj. 15. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Normalis, nekem mind a 3 gyerek ezt csinalta. Es elotte sokat is ittak. Ahogy leszoktak a pelenkarol az ivas igenyuk is csokkent ezaltal kevesebbszer mentek pisilni is. 1 het alatt szobatisztak lettek.
2024. máj. 15. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elején a kisfiam is ezt csinálta, "gyakorolt", aztán kb két hét alatt beállt normálisra.
2024. máj. 15. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Várok egy hetet hátha csak újdonság ha utána is sokat fog járni elviszem a háziorvoshoz vizelet mintával.

2024. máj. 15. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Az tök jó, mert ha HUTI, az nem vár egy hetet, hanem vesemedencegyulladás lesz belőle pikkpakk. ;)
2024. máj. 16. 06:59
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Az én kislányom egy hónapja szobatiszta nappalra. Ugyanezt csinálta vagy két hétig!!

De érdekes módon csak otthon. Ha elvittem délelőtt valahová, hiába kérdezgettem tőle, hogy kell-e pisilni (hiszen otthon 3-5 percenként ment), nem kellett. Akár 3 órán át is visszatartotta, és csak amikor hazaértünk akkor pisilt. De akkor megint folyamatosan bilizni akart. :D Kb.2 hét után ezt abbahagyta. Nem volt amúgy felfázva.

2024. máj. 16. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem a felfazas miatt van , hanem ahogy szokik le a pelenkarol.

3as voltam.

2024. máj. 16. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!