Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a playdooh gyurma?...

Milyen a playdooh gyurma? 2-2,5 éves kisgyerek tud vele játszani?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy tud vele játszani! :) Nem tudom hogy milyen de szerintem jó lehet
2010. okt. 28. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,jo minösègü. Jàtszunk vele minden nap.
2010. okt. 28. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi ajándékba kaptuk,és öszintén szólva nem vagyok elájulva tőle.(Fiam 26hónapos)Észrevételeim:Formázó eszközök vannak hozzá amivel nem 2 évesek tudnak játszani.Nagyon illatos ami esetleg megkóstolásra ingerelheti.Gyönyörű színes,egészen az első használatig,a kicsik még nem fognak arra törekedni hogy külön is maradjanak a színek.És a legfőbb problémám vele:lelkesen leültem gyurmázni,beigérve mindenféle kutyát,csigát,hóembert DE annyira műanyag hatású hogy nem ragad,nem lehet figurázni stb.Nagyon határozott véleményem hogy nagyobbaknak való,amikor már tényleg kreatívan játszanak vele.Kisfiamnak vettem sima,fehér "igazi"gyurmát,és az bevált minden tekintetben,élvezte a tapintását és tudott belőle "alkotni"!
2010. okt. 28. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jók. Majd egy éve megvannak, 1-2x kevert össze kis darabot, így szinte teljes a készlet még. Jól gyúrható, jól formázható. Az előző kommentelő szerintem vagy nem igazi playdoh-t kapott, vagy hibás volt a széria. Ha kicsit szárad, egy csepp vízzel újragyúrjuk, s ismét tökéletes. Bármilyen szaggatóval jó, de formázókból is ez a márka a legjobb, egy Simba márkájú nekünk két hét alatt eltört. (bár az is lehetett hibás széria) :-)

A Tescoban gyakran van darabonként is akcióban, egyébként az egyetlen hátránya az ára. :-(

2010. okt. 28. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!