2 év körüli kisgyermeketeknél hogyan kezelitek a hisztiket, milyen praktikáitok vannak?
Egyszerűen hagyd figyelmen kívül.Ha vitába szállsz vele vagy könyörögsz annál rosszab.ja és maradj nyugodt,ne lássa rajtad hogyideges vagy, bár ez nem könnyű.Nálunk ez bejön.
2 éves kisfiú anyukája
Szia!
Én próbálok kompromisszumot kötni.
Amióta bölcsis,elég érdekesen viselkedik.
Hazafelé,amikor jövünk,mindig mondja,hogy ki akar szállni a babakocsiból,elmondom,hogy csak akkor szállhat ki,ha sétál,mert már nagyfiú és nem bírom el,és sietnünk kell a bátyusért az oviba.
Sétál pár métert és utána fel akarja magát vetetni,én bekötöm,ő üvölt,erre én megígérem,hogy otthon a ház előtt még hintázhat egyet.Legtöbbször beválik.Vagy elterelem a figyelmét,hogy "nézd,ott egy cica".
A boltban is sokszor ordít(amit a nagyobb tesó sosem csinált,így ez nekem is újdonság),levesz dolgokat,én megpróbálom olyanokra kicserélni a kezében lévő dolgokat,amit meg is vennék.Általában egy csomag sonkával el tudom terelni,így sonkánk már van néhány csomaggal itthon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!