Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerek (ek) előtt hogyan...

A gyerek (ek) előtt hogyan szólítsátok egymást a pároddal?

Figyelt kérdés

anya, apa?

vagy a keresztnéven?

2010. okt. 28. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Hol így, hol úgy.

Vagy "asszony", "apjuk".

:-)

2010. okt. 28. 09:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Anya apa.
2010. okt. 28. 09:59
 3/12 A kérdező kommentje:

mi is any/apa

ha nincsen ott a gyerek, akkor keresztnév, változó

2010. okt. 28. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

Mi csak keresztnéven vagy ahogy egymást régebben is becéztük (nem ilyen üntyürüpünytürü meg nyuszikácska meg édes tündérbögyölöre :)) gondolok, hanem más).

Sose szólítom apának ő se anyának engem, mert nekem ő nem az Apa :) hanem a párom:)A gyerekek mégis tudják hogy Anya és Apa vagyunk.

2010. okt. 28. 10:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Apa,anya. Mert sógoromék a keresztnevükön hivják egymást, ezért a gyerek is igy hivja őket:( meg nyulinak hívja apjàt, ahogy az anyja hivja....:(
2010. okt. 28. 11:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Keresztnéven. Nem szokott a gyerek sose minket igy szólitani, hanem anya, apa.
2010. okt. 28. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Keresztnéven szólítjuk egymást, A gyerekek ettől még azt mondják hogy anya és apa.
2010. okt. 28. 13:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Egymást a keresztnevünkön, de ha a gyerekhez szólok, akkor úgy, hogy pl. "megjött Apa, kérd meg Apát" stb.

Sokszor hallom, hogy Apázzák-Anyázzák egymást a párok, nekem ez tök fura, mert vannak saját szüleim, számomra ők az Anya-Apa :)

2010. okt. 28. 14:35
 9/12 anonim ***** válasza:
szivem, vagy drágám. Keresztnevünkön sose szólítjuk egymást. Ha valami a gyerkőccel kapcsolatos, akkor mi is mondjad apának stb.
2010. okt. 28. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Apa, Anya. Egyszer mondtam ki előtte a párom nevét, azóta, ha hisztizik, úgy szólítja. Egyébként később visszatérünk a keresztneveinkre, de még kicsi a gyerek
2010. okt. 28. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!