Keresek olyan mondókás könyvet, amiben benne vannak a klasszikus mondókák, akár témakörönként csoportosítva, szinte az összes. Ötlet?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha illusztrációs lenne, mindegy hogy kemény vagy puhalapos és már az ára sem érdekel, mert sehol nem találtam még. :( A könyvesboltokban annyira nem értenek ehhez, mutatnak 3 lapos leporellókat... pfff :( Használtan is érdekel, mindegy már, csak legyen! Bármit írhattok, linket, címet, szerzőt..köszönöm mindenkinek!!!2010. okt. 28. 08:42
11/15 anonim válasza:
Füzesi Zsuzsa: Mondókáskönyv. Több kötetes, nekünk az első kettő van meg. Szerintem jó képek és mondókák vannak benne, bár némelyiket én máshogy ismerem.
A teszveszen pont most árulja valaki mind az 5 kötetét, bár nem sokkal olcsóbb mint az új.
Úgy látom már hangoskönyv formájában is van.
12/15 anonim válasza:
a füzesi zsuzsa jó ötlet, innen letölthető:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
13/15 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
14/15 anonim válasza:
szia, bár nemannyira képes, van benne az is, de nem az a hangsúlyos, de nagyon sok van benne, és lebontva témakrökre a tartalomnál, a cini cini muzsika. soksoksok mondóka mi szeretjük. :)
Van még a Ha a világ rigó lenne , az is jó sztem.
15/15 anonim válasza:
Társ kiadó: Ciroka-maróka, Kerekecske, dombocska, Ákombákom
Lira könyvesboltban kapható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!