Milyen házikedvencet vegyünk neki?
Figyelt kérdés
3éves kisfiamnakszeretnék valami kis háziállatot karácsonyra.
Imád mindeféle fajta állatkát,gondozza is szeretgeti őket.
Tippek?
Cica,kutya kilőve a sok betegség miatt....amit behoznak a lakásba....
2010. okt. 27. 23:09
11/13 anonim válasza:
Szia!
Nekünk 2 degunk van,imádják a gyerekek,olyanok,mint a pici mókusok.
12/13 anonim válasza:
Sajnálom hogy a cica nem lehet.De azért leírom neked.Az én kislányom is 3 éves.2 hete kapott egy kiscicát.Szorgalmasan eteti játszik vele.Imádja!Kérdezd meg a kisfiadtól hogy mit szeretne.Adj neki választási lehetőséget!
13/13 anonim válasza:
Esetleg csincsilla? Az nem vinnyog olyan veszettül, mint a tengetiröfi:) vagy egy kis steril szobacirkáló kutyaféle? Pl csivava, mini yorksire terrier, mini máltai:) ezek teljesen tiszták, nem grasszálnak kint folyton. A macsekok csatangolnak, én sem tartanék gyerek mellett, a szőrük is bosszant. De pl egy csivava csupaszka:) a hörcsög harap, keveredtrm velük közelharcba, illetve kerestem a lakásban három napig, kis mocskok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!