12. Köszi.
Szándékosan mondjuk most főleg a lányokra voltam kíváncsi. Van egy fiam is, neki 27-es volt a lába ennyi idősen.
A 12-es védelmére szóljon, hogy ennyi idősen még nem nagyon van különbség a fiúk és a lányok közt fizikálisan. Majd amikor beüt a pubertás, akkor "hagyják le" a fiúk a lányokat magasságban, lábméretben, stb.
Másodikos fiam osztályában simán egymagasak a lányok a fiúkkal, értsd: mindkét nemből ugyanúgy vannak magasabbak és alacsonyabbak is. Ez a cipőméretre is vonatkozik.
A legmagasabb gyerek pont egy kislány, na ő viszont kilóg, simán 10-12 centivel magasabb, mint az osztály kábé átlaga. De tuti, hogy nyolcadikban már nem lesz ez így.
Ovis ballagáson volt 32-es a lábam. (olyan 6 éves forma lehettem)
41-nél “megállt a történet” de ehhez hozzátartozik, hogy 184 cm magas lettem.
(Nekem fiam van, és még pici, 19-es lenne a mérete, ha már járna, szóval neked az több szempontból sem releváns.)
4,5 évesen volt 24-25-ös lába a lányomnak (márkától függően).
Fiamnak ennyi idősen meg most 28-29 és alig magasabb, mint a lányom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!