Sinupret -el kapcsolatos tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Megfázásra való cseppek kisgyerekeknek.2010. okt. 27. 12:12
1/3 anonim válasza:
Mi használtuk,szerintem jó csak nagyon keserű.
2/3 anonim válasza:
Szia. Bölcsis kislányommal sorozatos megfázásokon megyünk keresztül. Sinupretet (is) adok neki, úgy veszem észre, hogy hamarabb kitisztítja z orrát-torkát. Érdekes, a doki azt mondta, ha ezt adok, akkor ne adjak lándzsás útiEgyszóval pozitív tapasztalatom van. Lehet, hogy elsőre úgy fog tűnni, hogy felerősíti a tüneteket (jobban folyik az orra), de az azért van, mert tisztítja.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én mindig adom a lányomnak ha taknyos lesz. Ez abban segít hogy kifolyik az orrából a cicakaka, nem szárad bele ha időben elkezded adni neki. Illetve nem dugul el az orra. Olyan mintha felerősödne és azt hiszed hogy jobban beteg lett, de nem így van hanem tisztítja. Minél jobban folyik tőle annál jobb. Ráadásul amíg 1 hétnél is több volt sinupret nélkül a betegség ha adom neki akkor pár nap alatt kilábal. Szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!