A volt feleségem új pasija olyan képeket tesz ki magáról, ahol az én gyerekemet fogja. Tehetek ellene valamit?
Örülj neki hogy szereti...mi a bajod vele? Jobb lenne ha olyan emberrel lenne együtt az exed aki ki nem állhatja a gyereked?
A találkozás ellen pedig szerencsére semmit sem tudsz tenni
Ha neked lesz páros vele sem fog találkozni a gyerek?
Tessék mentálisan felnőni!
5# oké, de itt nem írta senki, hogy ilyen drasztikus esetről lenne szó...
Kérdező, szerintem HA normális a kapcsolat az exszel, és az új pasi is rendben van, tulreagalod, és ez káros feltekenykedes. Én a másik oldalon vagyok, évekkel ezelőtt szetment a férjem és a volt párja, nekik van egy már 11 éves fiuk. 2,5 éve vagyok együtt a férjemmel, a fiukkal kezdetektől fogva imádjuk egymást, és kapaszkodj meg, az ő anyukájával is! Én is szoktam posztolni a fiúról képeket, az anyukának ezzel semmi baja. Azóta a férjemmel van közös gyermekünk is, őt meg a mostohafiam anyukája is imádja. Ahol minden fel normális, ott ez így megy. Neked úgy alapból az új pasival van bajod, úgy érzed, nem jól bánik a gyermekeddel, vagy csak ez a helyzet zavar?
Semmit.
Nézd a másik oldalról. Egyszer neked is lesz új párod es remélhetőleg neki is jó kapcsolata lesz a gyerekkel es ti is szeretnétek majd képeket kitenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!