Lehet később baja kislányomnak, ha kétszer volt már koponyaröntgenje? 4 és 8 évesen.
Egyébként mit lehet tenni, ha káros is lenne? Gondolom, 1x sem poénból csinálták neki.
A sugárkezelés meg a kemoterápia sem egészséges dolog, mégis életet ment.
Ó, a lányomnak 1 éves korától volt vagy 4 koponyaröntgen, meg vagy 20 másik Még él, okos, ügyes.
Még most is röntgenezik néha. Ha kell,akkor kell.
Az ég világon semmi baja nem lesz, a modern rtg gépek alacsony sugárdózissal dolgoznak, ráadásul rövid ideig. Nekem gyerekként volt, hogy a tüdőmet nézték, egy hét alatt 2x voltam rtg-n, hogy a gyulladás hogyan áll.
Mégegy saját tapasztalat, ami ennél is "durvább", 4hetes terhesen balesetünk volt, még nem tudtam a terhességről sem. Röntgeneztek, én kb a világomról nem tudtam (agyrázkódás stb), szóval esélyem sem volt jelezni, hogy talán(!) kora terhes vagyok, a csípőmet sugározták, mert ott (is) sérültem. Amikor kiderült a baba a doki annyit mondott, ha károsodott akkor nem maradt volna meg, mivel élő terhesség, így ne stresszeljek. Gondolhatod mennyire ment... 6 éves azóta, makk egészséges, pedig embrióként kapott sugárzást, telibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!