Mit tegyek??? Alattunk lévő szinten lakik egy pár 6-7 éves gyerekkel,... többi lent! ???
Alattunk lévő szinten lakik egy pár 6-7 éves gyerekkel, aki 23 órakor ébren van: röhögve üvölt, a szülők szintén. Bútorokra úgy ugrál a gyermek, hogy dobbanásokként hallatszik fel. A 23 óra csak csúcs, mert módszeresen "beteg a gyerek", így nincsen se óvodában (évek óta megy, 3 éves kora óta) se iskolában, de "annyira beteg", hogy ugyanez a viselkedés hallatszik fel állandóan.
A gyereknek nem kéne 23 órakor már aludnia (k.jel)
Mert hogy hétvégén este 9-10-kor visít, az semmi...
A gyerek értelmileg, halmozottan (testi-lelki) NEM beteg!!!
Mi legyen (k.jel)
Gyámügy (k.jel)
Police (k.jel)
Mert hiába üvöltök át a padlón, kopogok és csöngetek az ajtón, tojnak rá.
Évek óta megy. Nem bírom tovább.
A k.jelek azért vannak zárójelben, mert nem engedi kiírni, ha rendesen odanyomom a jelet.
#17! "Egész nap otthon vagy? Tessék dolgozni."
87 évesen elmondhatom, hogy dolgoztam eleget. Ön is? Bele is rokkantam. Ön is? Majd írja ki ennyi idősen, hogy bírta-e 77 éves koráig a munkát, amit én, nőként, rákosan. Én már akkor nem leszek, de mást biztosan érdekelni fog az érzéketlen ámokfutása. Mert gondolom nem fog változni. Ön már nem... 😂
Érdekes, hogy nem érem el őket? Félig ágyhozkötve mit is tegyek? Ön mit is tenne?
A gyerek nem sérült, tudom és kész. Normális aggyal született, hát ne magyarázkodjak már egy vadidegennek! Hogy mi a k.jel? Olvassa már el névtelen!

Húha itt vannak gondok. Inkább nem is reagálom le, a lényeg, hogy ajtó nyitáson kívül is tudni lehet ezek szerint róluk mindent ágyban fekve is. Azt is, hogy anyuka védőnő. Akkor viszont ez van, sajnos, főleg ha védőnő is mellé.A kor csak egy szám, nem elért eredmény, de mondjuk ezt sehol nem írta.
Ha évek óta nem járnak közösségbe, akkor már a gyámügy felfigyelt volna.
22# Igen és esetleg soha nem bántotta őket, de emiatt majd nyilvántartásba veszik. Ennél undorítóbb nincs, szerintem. Itt más megoldás kell, leülni velük beszélni.
"Húha itt vannak gondok."
Hát önnél teljesen.
"Inkább nem is reagálom le,"
Mégis megtette, jobb lett volna csendben maradni.
"a lényeg, hogy ajtó nyitáson kívül is tudni lehet ezek szerint róluk mindent ágyban fekve is."
Évekkel ezelőtt még nem voltam ágyhozkötött semmilyen szinten, de minek magyarázkodom egy ilyennek...
"Azt is, hogy anyuka védőnő.c
Az.
"Akkor viszont ez van, sajnos, főleg ha védőnő is mellé."
Ez.
"A kor csak egy szám, nem elért eredmény, de mondjuk ezt sehol nem írta."
Miért is kellett volna?...
"Ha évek óta nem járnak közösségbe, akkor már a gyámügy felfigyelt volna."
Ki írta, hogy nem járnak közösségbe? 😂 Jaj, nagy a baj tényleg.
"22# Igen és esetleg soha nem bántotta őket, de emiatt majd nyilvántartásba veszik. Ennél undorítóbb nincs, szerintem. Itt más megoldás kell, leülni velük beszélni."
Tegye meg. Látom nem dolgozik 😂 Nagyon rá(m)ér...
"Kamu"
Igen, biztos az...
Továbbiakban ignorálom a taügetoszi negatívokat. Tessék kanapéhuszárkodás helyett tavaszi nagytakarítást végezni. — Ja, nem tudják mi az... 😂 😂 😂

“ A 23 óra csak csúcs, mert módszeresen "beteg a gyerek", így nincsen se óvodában (évek óta megy, 3 éves kora óta) se iskolában, de "annyira beteg", hogy ugyanez a viselkedés hallatszik fel állandóan.”
Ajtón túl a módszeresen beteg gyerek nyilván látszik, mikor beteg mikor nem. Főleg, hogy az óvoda szimpla orrfolyással is hazaküldi a gyereket. :D
26# Az sem normális. Egyáltalán nem. De első körben főleg, ha már ennyire ismerem ugyebár őket, azt is mikor beteg, mikor nem, akkor leülni velük beszélni. A padlón kopogással, ami extrém idős emberek szokása, sokra nem megy senki. Nagy tanultságot nem is tükröz mondjuk. És nem, nem normális, de az is igaz, hogy a saját házából nem fognak senkit kirakni, kérdezőre is igaz ez fordítva, ha ő hangoskodna. Őt sem lehetne. Csak amíg ha ő üvölteti a tv-t, akkor a rendőr kijön és megkéri a csendre, de egy gyereknél semmit nem fog csinálni. Mit csinálna, ha sérült gyerek lenne? Felettünk lakott ilyen szomszéd, ott tényleg folyamatosan üvöltözött, stb. Még egyszer írom nem védem őket, csak sajnos megvan kötve az ember keze. Írtam azt is, én se tudtam a hangokat tolerálni, ezért költöztem. Meg hát nyilván innen bele se látni mi igaz ebből és mi nem, ismerek olyat, aki előadta hogy odafent egész éjszaka és nappal kopogtatnak, majd ott voltam 1x, akkor is mondta hallom-e? Mert most is csinálják. Semmi hang nem volt konkrétan, szó szerint semmi. Végig próbálhatja ezeket és lesüllyedhet a szintjükre egy ennyire tanult ember, csak felesleges kör lesz és esetleg utána rosszabb lesz a helyzet. Viszont ha ennyire nagyon hangosak, akkor a szomszédok is hallják, együtt le lehet velük ülni beszélni.
#27 és #28!
Nagyon szépen köszönöm nektek!
A költözésről:
Pont kifog az ember egy ugyanolyat vagy még rosszabbat, az oké?
Mindegy.
Ma felhívtam a gyámügyet, érdeklődtem, megkaptam a választ. Korrektek.
Legközelebbi esetre adtak egy telefonszámot, ha a gyerek ébren van és "hangosan játszik", az bizony hozzájuk tartozik. Este 8-9 után ez normális esetben elfogadhatatlan nevelés. Kihangsúlyoztam, hogy a szülők is jól érzik magukat, hogy közben hangosan röhögcsélnek (is).
A többire gondolom senki nem lesz kíváncsi, főleg nem a trollok.
Itt az ideje másba beleállni — tisztelet a többi kivételnek.
Még egyszer: köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!